úterý 29. prosince 2020

Inspirace z kitu Až na severní pól / IVA

Krásný den holky, doufám, že jste si užily Vánoce a pokračujete ve sváteční pohodě a máte spoustu času na tvoření. A také doufám, že Ježíšek moc dobře věděl a nadělil vám něco krásného z PA obchůdku. Já už několikátý rok po sobě dostala ten nejlepší dárek, a to poukázku a už se těším, až si vyberu svoje dárečky :-D

A aby vám to lepení šlo lépe, mám tu pro vás dvě stránky jako inspiraci z prosincového kitu Až na severní pól.


Na první stránku jsem využila černobílé fotky z vánočního focení. Jako podkladovou stránku jsem si vybrala bílý papír, na který jsem si pomocí červené ecoline fixy vytvořila pár vodovkových skvrn... tuhle techniku jsme měly možnost si vyzkoušet na workshopu se Steffi. Fixou se počmárá kousek nějakého obalového materiálu (např. pytlík, ve kterém chodí kit), postříká se vodou a to celé se obtiskne na papír. Barvu jsem si ještě nabrala na štětce a vytvořila pár cákanců. K nim jsem přidala ještě další černou tuší.


Pod fotky jsem navrstvila pár proužků papíru z kitu a tu nádhernou červenou visačku. Po dlouhé době jsem pod fotky a papíry ještě přidala kousek černého provázku.


Celá kompozice je spíše ve středu stránky, tak jsem horní okraj stránky doplnila samolepkovým štítkem podlepeným opět proužky papírů, které jsem spojila sešívačkou. Pod to jsem nalepila ještě výsek větvičky.


Tohle stejné jsem zopakovala i na dolním okraji stránky.


Na druhou stránku jsem chtěla použít červenou proužkovanou stránku. A taky fotku od stromečku, protože jsem holkám pořídila červené flitrové šaty a říkala jsem si, že se to k sobě bude hodit. Jen ta fotka byla ve finále trošku divočina, tak jsem okolí fotky barevně utlumila.

Aby se na stránce “neutopily” nápisy a zdobení, tak jsem na stránku ještě nalepila bílý čtverec papíru.


Do horní části stránky nad fotku jsem nalepila do půlkruhu všechny výseky větviček. Kytičky jsem podlepila 3D páskou, aby víc vynikly a pár větviček jsem i domalovala ručně.


Papírový výsek “veselé Vánoce” jsem si přebarvila na černo.


Pod fotku jsem napsala jednoduchý nadpis a využila jsem stejný font, který použila Silvie.


Moc ráda používám ke zdobení kruhové samolepky a výseky, které pak různě vrstvím na sebe.


Pod nadpis jsem přidala ještě pár samolepkových proužků s texty, které se mi ke stránce hodily.

Do pravého dolního rohu jsem na dva proužky papírů nalepila modrou visačku, kam jsem narazítkovala datum, a tu jsem podlepila ještě jednou, vellumovou.


Užívejte ještě poslední dny tohoto zvláštního roku a do toho nového nám všem přeji hlavně zdraví a ať se vše co nejdřív navrátí do “normálu”. Ať se opět můžeme osobně potkat třeba na nějakém PA workshopu.

Tvoření zdar.

Iva

6 komentářů:

  1. Ivi, ty jsi až nechutně aktuální! 🤣 To je sen ❤ Moc se mi líbí kompozice té první stránky a tvé písmo je samozřejmě nepřekonatelné 😗 Krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruško, děkuji moc....sice mam scraplé tyhle 2 vánoční fotky, ale zbytek letošního alba zeje skoro prazdnotou 😂
      Samozřejmě přeskakuju a můj skluz je velký, ale už mě to netrápí 😉

      Vymazat
  2. To je tááák krásné.Nebudeš nás učit jak na zdobení Heppy planneru? Já si budu asi ty tvé stránky trošku zmenšovat pro své tvoření. A to krásné psaní, jaj 👍👏🤗 Krásný nový rok🌟

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko, moc děkuji 😘
      Nene neplánují měnit tento formát za menší...by mi chyběly ty velké stránky 😂 ja si vědu klasicky diář

      Vymazat
  3. Já z Tebe nemůžu ! Tolik nádhery - boží !!! Nadělil a já mám svoje Croop cvakačky a jsem Happpy 🥳🥳🥳

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, to je veliká nádhera, moc se mi líbí hlavne ten lo z CB fotkami 😍a tvuj krasopis obdivuju pokaždé, to uz ani nemam slov 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover