středa 23. prosince 2020

Inspirace z kitu Až na severní pól / LEONA

Krásný předvánoční den! 

Dnes se s vámi i já na blogu pro tento rok rozloučím, a to s prosincovým page kitem Až na severní pól. Doufám, že jste si ten svůj stačily ukořistit, dokud byl na skladě a taky si něco krásného slepíte. Je to balíček plný nádherných francouzských papírů, nejlepšího vellumu a těch nejkrásnějších ozdob od naší Silvie. Ale to už jste mohly obdivovat třeba naposledy tu u Mirky.


Ukážu vám jeden týden v Happy Planneru a jednu 8,5 x 11 stránku.

Nalepila jsem si v diáři poslední listopadový týden. Kit se mi skvěle hodil, o víkendu jsme pekli perníčky, napadnul sníh a zapálili jsme si 1. svíčku na adventním věnci.

Levý sloupeček jsem si tentokrát celý nechala pro text a okýnka jsem tak plnila jen ozdobami a fotkami.

Předepsané dny kromě víkendu jsem přelepila kouskem papíru s domečky, protože fotky mám tentokrát opravdu jen z víkendu. Ale mě to nevadí. Na zdobení jsem použila červenou visačku a pár větviček. Jediné, co v kitu nenajdete, jsou výseky perníčků. Najdete je v posledním my life kitu a ty jsem tu opravdu musela použít.

Z papíru z kitu jsem použila také ten tmavě modrý s hvězdičkami a v okýnku jej doplnila roštím, kruhovou samolepkou a malou abecedu. Tu jsem použila šedou z jarního my life kitu. A použila ji i na ostatní nápisy.

Pravá stránka je vcelku jednoduchá. Nějaké větvičky, hvězdičky, visačka a jeden větší nápis.

Dole na stránce jsou vystřihnuté domečky a tučňák. To najdete na jedné straně z té krásné kolekce papírů.

Z kitu jsem si ještě stihla slepit layout.

Navrstvila jsem si na sebe tři papíry. A pak si vyřezala z papírů kolečka.

Kruh jsem vyřízla i z fotografie.

Na dozdobení jsem pak použila nějaké to roští a hvězdičky. A text jsem si vytisknula na vellum.

Abecedu jsem částečně použila tuto červenou a nápis Sníh jsem si vyřezala pomocí vyřezávacích šablon z tmavě modrého papíru.

Tak a pro letošek mám dolepeno. Do Vánoc už asi nic nestihnu a pak hned mizíme k rodičům na Valašsko. Holky, přeju vám krásné a pohodové Vánoce a do nového roku hlavně hodně zdraví!

Leona

1 komentář:

  1. Krásné nápady😃 Já jsem si Heppy Planner pořídila na nový rok, tak jsem na sebe zvědavá, jak to budu zvládat🤔 Moc děkuji za tvé nápady a těším se na další tvořeníčko. KRÁSNÉ VÁNOCE, POHODU, KLID A ZDRAVÍ 🎄🍀🎁💗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover