pátek 18. prosince 2020

Rodinný strom života / LEONA

Ahoj! V mém předposledním letošním článku na blogu vám ukážu jeden PA produkt. Je to rodinný strom života a určitě ho ještě stihnete vyrobit i jako dárek pod stromeček pro někoho z rodiny.

Stránka se stromem je původně velikost 12x12. Ale já jsem se rozhodla ji použít do 8,5 x 11 sesterského alba, a tak jsem si strom ořízla na požadovanou velikost.

Vybrala jsem si fotky všech členů rodiny a v Zoneru si je upravila do černobíla. Přeci jen, jinak by mi to hýřilo všemi barvami a tady mi to přišlo hezčí takto. Na vyřezávacím strojku jsem si následně pomocí šablony „bubliny“ jednotlivé fotečky vyřezala.

Naskládala jsem si fotky na strom, dole u kmenu nejstarší členy rodiny a nahoru do koruny ty nejmladší.

Holky prodávají strom v sadě s aršíkem samolepek, kde jsou různobarevné štítky a ptáčci na dozdobení. Štítek jsem vždy nalepila pod fotku a nadepsala pomocí této samolepící abecedy 

Každou fotku jsem podlepila 3D lepící páskou.

No a pak přišlo na řadu alespoň malé zdobení. Z mých obrovských zásob chipboardů jsem vybrala lístečky a srdíčka.



A taky ptačí budku z jednoho velikonočního kitu. Tu jsem doplnila samolepkou ptáčkem.

A ptáčky jsem pak ještě nalepila i jinde na stromě. Vzhledem k tomu, že jsem si stránku na začátku seřízla, zůstal mi kus stromu, a tak jsem si z něj na zdobení vystřihla pár lístečků.

Vlevo dolů jsem nalepila tyto stromky a malou chipboardovou veverku. Na nápis jsem použila opět stejnou malou abecedu, jak na popisky, a velký nápis STROM jsem poskládala z této abecedy.

Na koruně stromu ale ještě něco chybělo. A tak jsem sáhla po dřevěném výseku Rodina.

A je hotovo! A co vy, už jste si nalepily do alba rodinný strom, nebo z něj udělaly vánoční dárek pro někoho blízkého? Dokázala bych si ho představit i zarámovaný jako dekoraci na stěně. Pokud ano, určitě nám výtvory ukažte, v PA rodině na facebooku nebo třeba na instagramu!

Přeji vám všem krásné předvánoční dny!

Leona

9 komentářů:

  1. strom jsem dávala loni mé babičce jako zarámovaný obraz pod stromeček. Celé rodině se moc líbil.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásné. Mám ho také, ale ještě stále v sáčku. Jajajaj🤔🤗😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Irenko, já ho taky dlouho měla v sáčku 🙂 určitě se k němu někdy dostaneš 🙂

      Vymazat
  3. ,, zaříznutý,, strom vypadá moc dobře 😊 ještě jej v albu nemáme, možná už je čas 😉😊

    OdpovědětVymazat
  4. Leonko, moc krásné provedeni stromecku a urcite je to fajn napad do alba. Ja ho take jeste nemam, budu si to muset pripsat do sveho scrap seznamu, co mi jeste chybi dodelat 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji 🙂 tak takový seznam nemám, asi by mě to vyděsilo 😃 ale možná by to nebylo na škodu

      Vymazat
  5. Letos jsem podobný strom života dostal od dcery. Je to docela hezké, když to vidíte pěkně vedle sebe, i s fotkami. :) Design je trochu jiný, ale ten váš se mi taky moc líbí. Škoda, že mě předběhla, protože jinak bych měl jasnou inspiraci na dárky na příští rok. :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover