čtvrtek 27. května 2021

Venku v Happy Planneru / LEONA

 kit Venku / květen 2021

Ahoj! Dnes vám na blogu ukážu poslední inspiraci z aktuálního my lifekitu Venku. Celý měsíc vám holky přinášely úžasné výtvory a já doufám, že jste si už taky něco z kitu slepily.

Mám pro vás nachystaný další týden v mém letošním Big Happy Planneru, který rovnou navazuje na ten, co jsem vám ukazovala naposled.


Tentokrát to mám rozdělené na vlevo týden a vpravo víkend.

Vlevo, tak tam to bylo jasné. První dva dny týdne, pamatujete to léto? Zašli jsme na zmrzku, čokoládovou. A vůbec to nebylo plánované, ale ta kartička se zeměkoulí se mi tak hodila! Na big shotu jsem z ní udělala kruh.

A dál jsem zdokumentovala jeden ryze letní den, kdy jsem vytáhla do práce letní šaty, nové botky a něco pokoupila do nového bytu. Tak jsem hned použila i kartičku s nákupní taškou. A na zdobení jsem tady použila nekitovou abecedu tuto a taky jahůdky a zmrzlinu z tohoto aršíku.

Na pravé straně mám nalepený víkend u rodičů. Počasí už nám tolik nepřálo, ale dny jsme i tak trávili venku.

Zdokumentovala jsem i první koupání v bazénu. Vyřízla jsem si z jedné kartičky kruh, aby to ladilo s protilehlou stranou a použila tentokrát malou kitovou abecedu.

Na označení dat v týdnu jsem sáhla jednak po kitové abecedě, ale chyběla mi písmenka a číslice, tak jsem využila už dřív zmíněnou zelenou abecedu.

Ještě tvoříte s tímto kitem, nebo už netrpělivě vyhlížíte kit nový? A ze zákulisních informací vím, že je opět se na co těšit!

Krásné jarní dny,

Leona

4 komentáře:

  1. Leonko, opět krásné stránky 🤗 A ještě ti musím říct, že ti to na fotkách fakt moc sluší 😊❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko moc děkuji ❤️ no to já se fotím sem tam sama, abych za 30 let věděla jak jsem vypadala 😃

      Vymazat
  2. Moc pěkné stránečky. My asi ten deníček HP si lepíme jen my dvě? nebo se hlásí i někdo další? Závidím to koupáníčko v bazenu, už bych také ráda lepila stránku s paddelbordem😃👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko děkuji, vím o více holkach co letos HP tvoří 🙂 tak snad se brzy dočkáme a přijde konečně opravdu krásné počasí ☺️

      Vymazat

Pin It button on image hover