pondělí 18. března 2024

Stránka, kapsová stránka a POJĎME VEN / IVKA

Ahojte, želám vám pekný marcový pondelok. Dnešný príspevok bude o Project Life. Mám pocit že sa tento štýl pomaly nejak vytráca, alebo sa to zdá len mne? Ale keďže mám zásoby kartičkových kitov, ktoré by vyšli na zaplnenie nejedného albumu a bola by škoda ich nevyužiť tak sa dnes pokúsim tento typ stránok znovu pripomenúť


Vonku sa nám pomaly rozbieha jar takže aj stránky sa ponesú na jarnej vlne. K dnešnému tvoreniu som si vybrala jarnú kolekciu POJĎME VEN, ktorú mám v zásobách takmer nedotknutú



Album aj PL stránky robím v rozmere 9x12 inch. Vybrala som si 7 kartičiek ktoré som si rozložila na jednotlivé miesta v kapse. Na kartičku s nápisom jaro som si jednotlivé písmenká vyšila. Tento efekt sa mi fakt páči. 



Na kartičky som následne priložila vybrané fotky a začala zdobiť.


Keďže v kolekcii je všetko pekne zladené vybrala som pár výsekov zajačikov, vajíčok a kvetiniek. Pridala som nápis z puffy abecedy a stránka bola na svete. Jednoduché a rýchle :-) 


Samozrejme som kapsovú stránku chcela doplniť jednou veľkou. Takto sa mi to páči, využijem kartičky do kapsičiek a vyhrám sa s nimi aj na stránke. Zvolila som jednoduchý layout ktorého základom sú štvorce v rozmere 2x2 inch, ktoré som naukladala do šikma na stred stránky.


Pridala som 2 fotky ktoré som si pomocou šablóny vyrezala do tvaru kruhu.



Zdobila som “jarne” so šablónou od A. Renke, pridala som pár výsekov kvetiniek z kolekcie.



Na zladenie stránok nemohla chýbať penová abeceda a pár vyšívaných kvetiniek s enamelkami z kolekcie JARNÍ ZAHRADA


A jarné stránky mohli putovať na svoje miesto do albumu

Snáď som hotovými stránkami opäť oživila Project Life a aspoň trochu vás inšpirovala. Ja sama si dávam záväzok spotrebovávať viac PL kartičiek týmto štýlom. Uvidíme či sa mi to podarí :-).



Ďakujem za váš čas. Užívajte jarné dni naplno

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover