čtvrtek 17. října 2024

Farebná jeseň / IVKA

Ahojte, tak aj u mňazavládla jesenná atmosféra a nálada naplno. Aj keď neviem či nie som po zadu keď vidím už všade naokolo Vianoce :-) ale myslím že to má ešte čas. Ostaneme aktuálny, dnes to bude opäť jednoduchá stránka plná jesenného lìstia

Inšpirovali ma tieto výseky listov tak som sa rozhodla, že ich použijem ako šablónu a základ na stranku. Vybrala som si jeden tvar a ten som si obkreslila (o niečo väčší) na jednotlivé vzorované papiere a následne vystrihla. Je na vás či použijete jeden tvar alebo každý list bude iný. 

Listy som umiestnila na stránku a pridala fotky. Tentokrát som použila možno trochu netradične kombináciu fotiek dve na výšku a dve na šìrku (páčilo sa mi to viac ako keď boli všetky fotky na výšku).


Postupne som začala pridávať ozdoby. Použila som výseky a samolepky z rôznych jesenných kolekcií.



A farebná jesenná stránka bola na svete.


Tak čo na ňu poviete? Vyskúšate si aj vy vystrihnúť pár listov? Nezabudnite sa pochváliť. Budem sa tešiť zase na budúce pri ďalšom jesennom tvorení.



POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover