neděle 31. července 2016

CHALLENGE 8/2016

Color blocking
JANA V.

Za tímhle tajemným názvem se skrývá technika, která hodně frčela ve scrapu před mnoha lety, ale sama jsem si ji doposud nikdy nevyzkoušela. Nejedná se o nic jiného než seskládané obdélníkové a čtvercové fotky a další papíry a ozdoby do souvislé plochy na (celé) stránce/přání. 

Výhodou této kompozice je, že je snadná i pro začátečníky, kteří se bojí zaplnění velké stránky. Upotřebíte u ní hodně zbytečků papírů a ozdob a můžete použít buď velké množství fotek nebo naopak jen jednu a o to víc si pohrát se zdobením. Nechává ale velký prostor pro fantazii, takže vše už je na vás:-)

Pokud stále tápete tak víc asi napoví, co že jsem si to na vás vymyslela, můj vzorový projekt či ukázky z internetu níže.

Zadání

Vytvořte scrapbookovou stránku, přáníčko, nebo jiný papírový projekt

•  Téma: „čtverečko-obdélníkové puzzle“
•  Podmínka: Vytvořte color blocking kompozici. Pomeťte po koutech a po stole a využijte své zbytečky papírů a ozdob. Vše seskládejte do jakési mozaiky z čtverečků, obdélníků či trojúhelníků (či jiných tvarů).
•   Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
•   Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 24. 8. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
•   Fotky budou vystaveny 25. 8. a vítěze vyhlásíme 30. 8. 2016.

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč

VZOROVÝ PROJEKT


Sáhla jsem  hned do několika letošních kitů pro zbytečky a žasla, jak se spolu krásně kombinují:-)
Detaily:


Kdo by ještě stále trochu tápal nad zadáním, tak tady je několik dalších color-blocking stránek z Pinterestu:


Tak co, vyzkoušíte? Na letní měsíc myslím jednoduché zadání, které jde opravdu rychle zrealizovat s jakýmikoli fotkami. Tak pojďte do toho, těším se na vaše výtvory!

1 komentář:

Pin It button on image hover