pátek 8. července 2016

Jak ozdobit nástěnky / LUCIA

Vďaka tomuto článku som sa konečne prinútila spraviť niečo s mojimi dvoma mini nástenkami  - jedna korková a jedna malá tabuľka – ktoré som si kúpila už dávno, ale stále bol na nich len neporiadok, prišpendlené alebo prilepené papieriky. Veď na to aj slúžia, ale veď keď už robím ten scrapbook a mám nejaké to umelecké cítenie (haha), tak aj tieto tabuľky/nástenky môžu vyzerať pekne : )



Stačí málo scrapbookového papiera a ešte menej ozdôbok a hneď vyzerajú krajšie! Na tabuľku som na nadpis použila biele kartónové písmenka -  tým, že sú biele, vyzerajú tak trochu ako napísané na tabuli. Túto chcem používať na zoznamy, čo všetko musím urobiť – postupne si to vyškrtávať a potom meniť papier – takže ten som nalepila rôznymi ružovými washi páskami. Papier je len strana vytrhnutá zo zápisníka, pridala som harmonikovú kvetinku a zopár papierových zvyškov – a aj pár ťahov kriedou – hneď to všetko ožíví : ) A tabuľka je hotová.


Na korkovú nástenku si zas chcem pripínať alebo prilepovať odkazy s dôležitými vecami, čo nesmiem zabudnúť, musím stihnúť atď. Začala som nápadom s mačacími post-it bločkami ktoré som obojstrannou páskou nalepila rovno na nástenku – takže sú hneď poruke.


Celá nástenka je na štýl scrapbookovej stránky – samé vrstvenie : ) Papier na papier, občas nejaký nápis...  takže na nich môžem lepiť ďalšie post-it bločky.


A nástenky sú hotové – a s takoutou výzdobou sú nielen funkčné, ale aj ako dekorácia na stene : )





2 komentáře:

  1. Zase niečo iné :-) výborná inšpirácia !

    OdpovědětVymazat
  2. Wooow! Úžásný nápad!! Také přemýšlím, jak si vylepšit pracovnu a rozhodně bych takovéhle "blbuvzdorné" tabulky potřebovala :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover