pátek 24. května 2019

Narozeninové minialbum / IVA

Ahoj holky, moc vás zdravím a chtěla bych se s vámi dnes podělit o malé rozkošné album, které jsem vyrobila k příležitosti Barunčiných narozenin. Kdo jste byly na jarním workshopu s Florou minulý rok, tak už jste ho vyráběly. Já jsem se tenkrát nemohla zúčastnit, tak jsme si objednala jen balíček materiálu z workshopu. Ten krásný cestovatelský obsah jsme použila na album z dovolené, ale ten nápad na minialbum jsem se rozhodla zkusit až teď. Janča B. už tohle album z rodinného víkendu taky vyráběla a můžeš se mrknout tady.


Před časem, když jsme si objednávala nová razítka - Máš narozeniny, tak se mi také líbily Je čas na párty. Bohužel tenkrát byly vyprodaný, tak jsem si rovnou vzala celýCard kit. No a konečně jsem pro něj našla uplatnění :-)


Celé album je velmi jednoduché, základ tvoří tvrdší karton, který se dvakrát přehne, aby vznikly desky jako od knihy. Já jsem zvolila velikost, aby se mi dovnitř vešly kartičky 3x4. Na desky jsem zvolila papír Remember od My mind’s Eye z kolekce Splendor. Použila jsem obě strany papíru: na vnější stranu ten proužkatý a dovnitř tu popsanou část. Chtěla jsme, aby se album zavazovalo stužkou, tak jsem ji nesměla zapomenout nalepit na karton dřív, než jsem ho polepila papírem :-)
Jednotlivé stránky z alba se pak otáčí kolem jednoho knihařského kroužku. Jak jednoduché a přitom efektní!

Po delší době jsem si chtěla vyzkoušet vybarvování a zrovna razítka balónků jsou na to perfektní …pořídila jsem jim provázky a ty připevnila slonovi k chobotu.


Na titulní kartičku jsme zvolila vellum  a “jednorožčí” abecedu.


Nemůže chybět ani odklápěcí kartička, jen se musí počítat při otevírání kartičky s místem pro kroužek. Pomocí raznice jsem si vysekla číslici 3 a omotala ji barevnými bavlnkami.

Vytvořila jsem si i kapsu na další fotky.





Během tvoření mi přišly i novinkové jarní šablony. No neodolala jsme a pár motýlků jsme si hned vyřezala a ozdobila jimi jednu stránku, další kartičku na popisky jsem zase ozvláštnila “dírou” po vyřezaném motýlovi.




Miluju pop-up efekty. Holky mají dvě krásné knížky s vyskakovacími zvířátky, tak jsem se inspirovala a snažila jsem si vyrobit takový “vyskakovací” dort.


A jako poslední mám v albu obálku, ve které je schovaný účet z herničky, kde jsme měli poslední oslavu s dětmi našich kamarádů.

Máte už tohle album z workshopu dodělané? Pokud jo, klidně ho sdílejte na FB nebo i na instagramu #paperoamo #jeduvpapiru a nebo #paperoamoworkshop.

Tvoření zdar.
Iva

16 komentářů:

  1. Krasny projekt, urcite sa inspirujem a konecne najdem odhodlanie a zbucham takyto minialbum. Kazde drobcove narodeniny planujem nejako zvacnit, uz bude mat 6 a ja som sa doteraz k tomu nedopracovala, ale toto je skvely napad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle minialbum je fakt super jednoduché,takze mohu jen doporučit.Urcite vyzkoušet a tesim se na výsledek

      Vymazat
  2. Krásné mini :) na takove album se taky uz dlooooho chystam 😊, tak snad ho letos zrealizuju. Moc pěkná inspirace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite vyzkoušej,je to jednoduché a efektivní.Pak se tesim na vysledek

      Vymazat
  3. Je sladoucke a krasne rozverne! 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné!Jeden kroužek a taková skvělá vzpomínka 😍

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi to je naadherne album, tento format je proste perfektni�� bude to krasna pamatka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Annie moc dekuji 💋 a doufam,ze se nám pochlubis nějakým pěkným albem ze sestřine svatby

      Vymazat
  6. Ivi, moc se ti povedlo... je to takové veselé a hravé 😁🤗

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné mini, Barunka bude mít super vzpomínku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Peti,snad mi to vydrží a každá bude mít takové narozeninové album 😂

      Vymazat
  8. Tak tohle si (snad) taky jednou vyzkousim, vypada to totiz naramne ☺️

    OdpovědětVymazat
  9. Miri,urcite doporučuji a tesim se na výsledek

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover