středa 8. května 2019

▲ SLEVA na scrapbookové kity ▲ Kaligrafické fixy ECOLINE brushpens ▲ INSTAX workshopy v Praze.

KITY ZA SUPER CENY

Víš, co je ta nejlepší věc v našem obchodě? Po čem sáhneš, když chceš mít všechno skvěle sladěno. Když nemáš čas. Když to chceš mít krásný? KITY PAPERO AMO na tebe dnes čekají s pěknou slevou....

ECOLINE BRUSHPENS
Na KALIGRAFII, vybarvování nebo přenádherné akvarelové skvrny, cákance, tečky nebo čárky. Jestli máš doma už aspoň jeden, tak víš, jak skvělá věc to je. Ecoline Brushpens zkus rozmívat vodou nebo prostě trénuj své krasopsaní!
♥INSTAX WORKSHOPY♥
Víš, co všechno si můžeš vyrobit s Instax fotkami? Přihlas se na papírový workshop, kde tě naučíme vyrábět tři kouzelné vychytávky. Budeme stříhat, skládat a lepit a používat u tohokrásné papíry, samolepky a ozdoby. A samozřejmě použijeme Instax fotky, které si na místě vytiskneš ze svého telefonu na našich tiskárnách. 
CHCI NA WORKSHOP >>
♥VYHRAJ TISKÁRNU♥
Až do konce května se můžeš účastnit naší soutěže o tiskárnu čtvercových fotek INSTAX share SP-3 SQUARE. Jo. Fakt. Milujeme Instax a teď máme tuhle skvělou vychytávku i pro jednoho z vás. Tahle krasavice ti vytiskne fotky přímo z tvého mobilu. Máš je hned a hlavně - máš je napořád!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover