úterý 28. května 2019

PAGE KIT projekty / ANNIE

Ahojky po dlouhé době tě zdravím opět já, tentokrát s inspirací z květnového Page kitu.
Dneska začnu stránkou, která vznikla z oslavy narozenin Honzíka a Zuzanky. Celý květen byl vlastně ve znamení oslav a taky příprav. Ta největší oslava byla svatba mé sestřičky tento víkend. Ještě že se počasí umoudřilo a my jsme si mohli užít svatbu pod širým nebem. Byla to krása, no co ti budu povídat. Ale zpátky k mé stránce.
 

Celý kit je hodně hravý a na dětské stánky ideální, proto jsem se rozhodla zase jednou takovou slepit. Jako základ mi posloužila bílá čtvrtka, kterou jsem oživila barevným papírem s čísly. Když jsem si prohlížela jednotlivé dřevěné výseky, zaujaly mě ty mega obří srdíčkové pásky. Jen tak jsem si je posunovala po papíru, až mě to trklo. Udělám z nich prostě dortík. Na jedno patro posloužily výsekové vlajky a nahoru jsem přilepila hvězdičku ze zásob.
 
S fotkou jsem si tentokrát víc pohrála, použila jsem černobílý filtr a pak opět vytáhla ohniskově některé barvičky zpět. Fotka má tak větší kouzlo a nebije se s ostatními zdobami. Jednoduše jsem pod ni navrstvila barevnou čtvrtku a vellum, vše přichytila sešívačkou. Perfektně se mi hodil nadpis „čas letí“ z kitu a taky nálepky ve tvaru balonků. 
 
Doplnila jsem taky nadpisy krásné narozeniny z narozeninového balíčku a taky narazítkovala pár hvězdiček. 
 
Nakonec jsem oprášila šicí stroj a dozdobila stránku zubatým stehem. 
 


Druhá stránka je vlastně velmi jednoduchá. Využívá čtvercového rozložení fotek a myslím, že hodně podobnou má snad každá scrapařka ve svém albíčku. Neukážu ti tedy nic nového, ale její tvorbu jsem si nesmírně užila, a tak se o ni chci s tebou podělit. Minulé úterý, když jsme ráno vyráželi do školky, nás před vchodem čekalo překvapení v podobě malilinkatého šnečka. Zuzanka si ho musela prohlédnout z blízka a já pohotově párkrát zmáčkla spoušť na mobilu. Kupodivu z toho vznikly pěkné fotky a ještě jsem výjimečně chytla tu naši malou dámu učesanou,hihi.
 
Základ tvoří opět bílá čtvrtka a potom červená s písmeny z page kitu. Na čtvrtku jsem navrstvila opět bílou čtvrtku z obšitým rámečkem na stroji. Tady doporučuji plánovat dopředu a obšít stránku dřív než navrstvíš, tak abys nemusela prošívat více vrstev. Jehla se tupí, nit se může trhat, a nebo se při nejhorším trhá papír.
 
Doprostřed takto vytvořeného rámečku jsem jen nalepila postupně tři fotky a super výsek „malé radosti“. Jednu fotku jsem pro ozvláštnění podlepila vellumem, jednu barevnou čtvrtkou a jednu pěnovkou. Trocha toho šití, a bylo hotovo. Vlastně ne tak úplně, ještě jsem dolepila jedno srdíčko a razítkem z card kitu duben-květen natiskla větvičky.
 
Stačilo jen dopsat journaling a datum. Ŕíkanku o šnečkovi určitě znáš, tu jsem si při lepení pořád pobrukovala, a tak jsem vzala pero a prostě jsem ji jen olemovala kolem vnitřního čtverce. 
 
Ještě mi na stole leží jedna rozdělaná stránka, tak se těš na zadání nové challenge.
 
A nezapomeň o sobě dát vědět v naší FB skupině.

4 komentáře:

  1. Obě stránky se mi moc líbí a hlavně obdivuju, že při tom všem shonu jsi je stihla nalepit ;-) říkanka super nápad, já před pár dny dělala Červenou Karkulku :-D a těším se, co scrapneš ze svatby, moc vám to slušelo :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Peti moc ti děkuju, měla jsem štěstí na klidnou neděli:-) je fakt, že času teď moc nemám, o to víc si tvoření pak užívám:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, to jsou tak nádherné stránky! Miluju, když jsou prošité!

    OdpovědětVymazat
  4. Annie krasne stranky😍 A uplne genialne si vymyslela vyuzitie pre tie velke chipboardy!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover