čtvrtek 30. ledna 2014

Challenge 2/2014

CHALLENGE  - LEA


V lednové challenge jste plánovaly, jaký by měl být právě ten váš rok 2014. Pojďte se s námi ohlédnout ještě za rokem 2013 a pochlubte se, co bylo v uplynulém roce pro vás The best! Může to být jedna velká událost nebo také série menších úspěchů. Vytvořte stránku, mini album, nebo to třeba může být poslení strana ve vašem Project life 2013 (pokud ji náhodu ještě nemáte hotovou). V práci na školení nás pán učil, že se musíme alespoň jednou denně pochválit. Takže! Nebojte se, chvalte se a chlubte! :-)


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: The best of 2013
  • Podmínka: rámeček
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do 24. února na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 25.2. a vítěze vyhlásíme 27.2. 2014

VÝHRA

Abyste mohli dobře trénovat na náš kurz pod vedením Annii-Marii Wolniak
připravili jsme pro Vás malý mixed media balíček :)

Šablona 12"x12" Sunshine od Heidi Swapp 
Sprej Mr Huey’s Color Mist od STUDIO CALICO - Sunshine Yellow



UKÁZKOVÝ PROJEKT - Lea
Jak už jsem několikrát psala na svém blogu, tak pro mě byla opravdu největší událost loňského roku rozhodnutí, pořídit si pejska. Spoustu let jsem se tomu bránila, až jsem se jednoho dne prostě neubránila :-) A jsem moc ráda! Mým The best of 2013 je Sonny. Samozřejmě mě hned také napadlo na stránku umístit i to, že jsem se stala členkou design teamu Papero amo, za což jsem taky moc ráda, nejen proto, že mi to hodně dalo :-) Ale pořád se mi tato událost do kompozice nehodila… Udělám si ještě jednu stránku ;-)

Při tvorbě stránky jsem se opět inspirovala na stránkách mé oblíbené scraperky Johanne. Jako základ jsem použila hladkou bílou čtvrtku, na kterou jsem rozložila 7 koleček a přestříkala sprejem Mr. Huey’s. Stejným inkoustem jsem celou stránku i mírně pokapala.
Na některá místa jsem přes šablony nanesla hnědý Distress inkoust, odstín Walnut Stain.
Nadpis jsem udělala podle svého návodu na DIY chipbords :)
Pak jsem různě na čtvrtku razítkovala černým inkoustem textová razítka, zeleným inkoustem malé razítko “čmouhy” ze sady od Hero Arts, hnědým inkoustem razítko zipu, nalepila kousky washi pásek, ty jsem párkrát přešila na šicím stroji.
Podmínkový rámeček jsem si vyřezala z potištěného vellumu. Aby bylo vidět, že je rámeček opravdu rámeček, tak jsem fotku nalepila trochu bokem.

Na závěr jsem stránku dozdobila svorkou a enamelovými tečkami

2 komentáře:

  1. Leo, super téma a nádherná stránka :-) A ten rámeček je super :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Musím uznat, že ačkoliv to nejsou mé oblíbené barvy, podklad je opravdu propracovaný, zajímavý a plný osobitých detailů - smekám. A ,,ušatec" je sympaťák. ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover