pátek 17. ledna 2014

DIY chipboards

Dnes Vás čeká super užitečný návod od LEI. Dejte svým výsekům nový rozměr a zkuste si to, výsledkem budete určitě nadšení! Ukažte nám svoje výrobky v Pinterestové galerii! Už v neděli vybíráme to nejlepší za poslední měsíc:)

DIY CHIPBOARDS


V dnešním pravidelném pátečním DIY návodu si vyrobíme chipboards, které určitě využijete nejen pro váš project life, ale také na scrapbookové stránky nebo přáníčka :-).

BUDEME POTŘEBOVAT:
zbytky čtvrtek
vyřezávací šablony nebo raznice
lepidlo
big shot


Z vyřezávacích šablon si vyberte takové, jaké se vám budou nejvíce hodit. Já jsem vybrala spíše malé tvary, které jsem následně použila na jedné kartičce v mém Project life. Pokud nemáte big shot a vyřezávací šablony, můžete použít raznice, výsledek bude úplně stejný :-)


Připravte si čtvrtky, které se vám budou barevně nejlépe hodit k vašemu projektu. Tady skvěle využijete zbytečky, které si určtě schováváte na podobné příležitosti se slovy: Co kdyby se to náhodou někdy hodilo - Právě teď se to hodí ;-) Na jeden chipboard budete potřebovat 4 stejné výřezy/výseky ve stejné barvě.


Jakmile budete mít výřezy/výseky připravené, přilepte je k sobě lepidlem a chipboards jsou hotové! Nyní ji stačí přilepit na váš projekt :-) 


Výhodou takových to ručně vyrobených chipboards je, že si můžete připravit zrovna takové, jaké se vám právě hodí. Pokud si vyrobíte třeba malé visačky, jako já, můžete je dál razítkovat a zdobit. Je to jen a jen na vás a váší fantazii :-)


Příjemnou zábavu!

3 komentáře:

Pin It button on image hover