čtvrtek 21. září 2017

ORGANIZACE PRACOVNY

ALENA
Vzhledem k tomu, že jsem vám v posledním mém článku na organizaci ukázala celou svou pracovnu (TU) a od té doby přibylo jen pár věcí, které nestojí za řeč, rozhodla jsem se, že vám ukáži pár věcí, které jsem objevila na pinterestu. Kde jinde, že? 
 
Jednou jistě nastane situace, kdy budu mít aspoň půlku místnosti jen pro sebe a scrap a v tu chvíli začne to pravé organizování a vymýšlení, jak co kam napasovat. Nejsem naivní a vím, že to budu pořád předělávat. Ale je pár věcí, které tam prostě musím mít.
 
První věc není vůbec praktická, ale já jsem si ji zamilovala. Tyhle velké kytky z hedvábného papíru přesně v této barevné kombinaci, to je moje. Za půl roku je asi budu muset vyhodit, protože budou samý prach, ale do té doby mě uchvátí něco jiného. 
 
Rozhodně mi nesmí chybět expedit, nyní kallax (prodává IKEA). Nejsem si jen jistá, jestli by mi tento 4x2 stačil. Takže spíš 4x4 a nejlépe spojený i se stolem. Další věcí na této fotce je organizér na papíry. Neustále je mám v jedné bedně pohromadě a něco v ní najít je občas zázrak. 
 
Tady mě nadchly ty kovové (mentolové) košíky. Sice pořádně nevím, co bych do nich dala, třeba thickersky a šestkové sady papírů, ale musím mít alespoň dva. 
 
A na poslední ukázce mě zaujala ta možnost mít prostor pro balicí papíry. Miluji nejen vánoční balení dárků, ale i jen při oslavách narozenin a svátků. Ovšem v současné době musím přesunout konferenční stolek, abych měla aspoň nějaký pracovní prostor. Tudíž i toto je další věc na wish listu, kterou jednou budu doma mít!
 
Ještě si dovolím odbočit. Sisi mě navnadila na kosmetický stoleček do ložnice, který teď taky moc potřebuji, takže toto by sídlilo tam, dokud bych nenašla využití v scraproomu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover