neděle 10. září 2017

PAGE KIT projekty

Jestli jste ještě nenačaly zářijový PAGE KIT, tak vězte, že po prohlédnutí stránek členek našeho DT vám nůžky nebudou stačit! 

JANA V.

Zářijový kit byl velká změna. Po pár předešlých jsem si totiž smázla absťák po vystřihování čtvrtek :-D A to mírou vrchovatou a udělala výjimečně stránky hned 3 (a rozhodně mě napadají další; spousta luxusních ozdob mi zbylo..). 
 
Papíry mi zprvu přišly na jednu kolekci hodně různorodé, ale nakonec mi to vyhovovalo, protože každá čtvrtka byla tak osobitá, že s ní přicházel nápad na layout. Možná právě díky tomu vystřihování. Často tím začínám (je to relax) a až pak vymýšlím, co s nastřihanými obrázky. Jsem taky moc ráda za číslice v kitu, které mi hned vnukly nápad konečně zpracovat sérii fotek napříč mým těhotenstvím (ze zbylých jedniček udělám někdy nadpis 1+1 a dvě nulky pasují třeba na ... no však víte :-D) Záplavu fotek protkávají černé vystřihnuté větvičky a doplňují enamelky barevně korespondující s číslicemi. 
 



 
Druhý layout byl tak trochu výzva použít motýlky ... mezi mými kolegyňkami totiž panoval trochu úlek z této strany čtvrtky, tak jsem to chtěla pokořit (jsem zvědavá na ostatní). Vystřihovala jsem je ze středu tak, že mi krásný kus pěkné modré strany čtvrtky zbyl na jindy:-). Na jemně zelenou "pluskovou" čtvrtku jsem pomocí šablony a strukturovací pasty nanesla lokálně tentýž motiv. Stránku jsem doplnila o množství výseků oněch motýlů a luxusních zlatých samolepek. Stále mi něco chybělo a v takovou chvíli obvykle sahám po šicím stroji (a prvně vyzkoušela vymoženost ozdobných stehů!). 
 
 

 
 
Poslední layout byl hodně vystřihovací, ale jinak maximálně jednoduchý. Když mi přijde kit a procházím papíry, tak si vždy tu použitelnější stranu dávám nahoru. U této čtvrtky s mega květinami jsem si řekla "tu ne!". Nikdy neříkej nikdy a já jsem s výsledkem moc spokojená:-D Po přidání fotek už stránce vlastně nic nescházelo, ale nakonec jsem přidala dokonce i motýly a zbytek štítků včetně jejich odstřižků (kdyby bylo v kitu snad štítků sto, tak určitě všechny použiju!). Jeden je doplněn o PA razítko ze sady Chytrý kalendář. Zkrátka a dobře já jsem z kitu nadšená, a to mi ještě zbývají takové poklady jako je parádní výsek "ahoj" (už vím, kam s ním), puffy samolepky, atd. atd.



ALONA



JANA S.

V tomto kitu jsou (pro mne) trochu náročnější papíry, ale o to úžasnější jsou ozdoby, které jsem měla v plánu využít co nejvíc. Na prvním LO jsem z "vodovkového" a zelinkavého papíru vystřihla čísti kruhu. Přišila jsem je v pravidelném uspořádání na bílou čtvrtku tak, aby byly přechody mezi barvami plynulé, snažila jsem se respektovat barvy z fotky. Ve spodní části jsou doplňkové proužky z papírů, rovněž prošité. K puffy kytičkám s černými lístečky jsem přidala nějaké cákance tuší a nápis "ahoj" doplnila barevně ladící abecedou z dubnového PAGE.



Druhá stránka je vrstvená z odstřižků kitových papírů, doplněných bílým papírem, vellumem a papírovým sáčkem od PA (ty pytlíky jsou boží!). Na nápis i zdobení jsem využila zlaté samolepky a enamelkové trojúhelníky, které se ze sáčku "vysypaly". Vyzkoušela jsem zde styl "každá ozdoba jiná". Čas strávený nad stránkami jsem si dokonale užila. Ať se skvěle tvoří i Vám! 
 




2 komentáře:

  1. Holkyyy tak to je zase spousta inspirace. Krásne stránky ste vytvorili. Už sa teším na kit, som zvedavá čo s ním vymyslím :) ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani ta prvni stranka s cislovkama je uplne bozi! To me ani nenapadlo kdyz jsem ty cisla delala :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover