neděle 31. prosince 2017

CHALLENGE 1 / 2018

OHŇOSTROJ
Alona

Vyšlo na mě poslední zadání první challenge roku 2018. Dneska se nedívám zpátky na odcházející rok. Ze scrapbookingu jsem na to zvykla - pořád se při práci dívám na fotky z minulosti. Však to znáte. Dneska ale je to jinak. Dnes slavím život a teď a tady. A když už je pořádná oslava, tak to přeci musí pořádně bouchat! Bez ohňostroje to nejde. Mám připravenou celou ohňostrojovou stránku, kam příjdou první fotky v roce (asi budou instaxové). A protože vím, že ohňostroj fotit nebu, bouchá mi všemi barvami na scrapbookové stránce.

Proto zadání challenge je "Oslavte život teď a oslavte ho pořádně!" Ať to bouchá a ať vidíte samé hvězdy! Těším se na vaše ohňostrojové projekty!


Vytvoř projekt (scrapbookovou stránku, přání, stránku z diáře nebo cestovního deníku):

  • Téma: Ohňostrojová challenge 
  • Podmínky: na stránce musí být ohňostroj - fotka nebo scrapbooková koláž na oslavu života, jaký je.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 25. 1. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 26. 1. a vítěze vyhlásíme 30. 1. 2018.

VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč.

VZOROVÁ STRÁNKA



Moc se těšíme na vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover