sobota 28. dubna 2018

FREESTYLE - přáníčkové minialbum od ANNIE

Něco rychlého, ale roztomilého. To jsem si opakovala, když jsem jela navštívit moji ségru a její druhorozenou Michalku. Času bylo málo, ale nechtěla jsem ji odbýt přáníčkem, a tak vzniklo něco mezi přáníčkem a minialbíčkem, sama nevím. Každopádně jsem to naštěstí stihla před předáním odfotit, a tak tu dnes pro tebe mám návod.
 

Na výrobu budeš potřevovat aneb co jsem použila já:
Nejprve si nařežeš 2 pásky z bílé čtvrtky o velikosti 4“x 12‘‘ a ty si narýhuješ na velikost PL kartiček 3‘‘x 4‘‘ .
 
Když máš narýhováno, pěkně si papír zohýbej.
Teď nastává ta nejdůležitější část, a to je rozmyslet si, jak bude přáníčko vypadat. Já jsem se rozhodla pro tvar písmenka X. Chtěla jsem, aby součástí bylo chrastítko. To jsem umístila na střed a využila tak části, které bych jinak stejně musela slepit. Bylo to opravdu trošku náročnější na přemýšlení, aby se pak přáníčko dalo poskládat a nic netrčelo. No a taky, aby k sobě seděly vystřižené části chrastítka, protože při ohybu se to všechno trošku posune. Takže kdo by si to chtěl zjednodušit, může přání prostě jen poskládat do harmoniky. 
 
Poslední část už je za odměnu. Uvař si kafíčko nebo si nalej skleničku vína a můžeš se vrhnout na zdobení. Moje přáníčko je ryze miminkovské, takže jsem použila krásné papíry od PEBBLES-Lullaby, nádherný papír se srnečkama od DearLizzy, mimikolečka z dílny PA a taky ty těhotenské. PL kartičky byly z kolekce PEBBLES- Lullaby. V obchůdku už mají holky jen tu klučičí verzi, ale dají se použít jakékoliv jiné PL kartičky např. ty české. Nesmím ani zapomenout na úžasnou miminkovskou abecedu.
 
Měla jsem štěstí, že mi ségra při našich chatech poslala pár fotek na WhatsApp, a tak jsem vybrala čtyři a upravila je do černo bílé. Pro ségru to bylo obrovské překvapení a radost, že má týden po porodu už i nějakou tu fotku v reálu a ne jen v mobilu. Přece jenom starší členové rodiny toto ocení. 
 

Doufám, že jsem ti mým návodem nezamotala hlavu a naopak si takové mini albíčko zkusíš vyrobit. Kreativitě se meze nekladou. Pokud budeš mít nějaké nejasnosti, klidně písni do komentářů, ráda vše zodpovím. 
Přeju ti krásnou sobotu a neděli. Máj už je za dveřmi, to by mě zajímalo, pod jakým rozkvetlým stromem se budem letos líbat, když už nám třešeň odkvetla.

6 komentářů:

  1. To je nádherné! Věřím, že byla sestra nadšená ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za skvělý návod. Čekáme také na miminko, a když připravím verzi pro holčičku či chlapečka a potom tam jen vlepím fotku. Bude to milé překvapení při navštěvě ještě v porodnici. 👍🤗

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, je nádherné! Slintám a rozplývám se nad jeho něžností. A díky za návod, určitě vyzkouším nějakou "dospělejší" verzi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krasne, to musela byt sestra nadsena:) tedy ja bych rozhodne byla. Navod si ukladam

    OdpovědětVymazat
  5. super navod. krasne mini albicko. ukladam ako skvelu inspiraciu 😘❤

    OdpovědětVymazat
  6. Jj holky moc dekuju! Pranicko mělo úspěch, hlavně to překvapeni s fotkama:-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover