pondělí 17. září 2018

FREESTYLE - PL stránky od JANY V.

Dnes představím další 3 kapsové stránky v synově miminkovském albu. První stránka je z jednoho dne (oslava synovcových narozenin).
 
Použila jsem především materiál z My life kitu 01-02/2018 (kartičky a různé výseky ). Navíc jsem přidala jen bledě modrou puffy abecedu z miminkovské kolekce Little you a puffy srdíčko od Pinkfresh studio.
 
Následuje dvoustrana, která je z listopadu. Moc jsem se těšila, že ji udělám klasicky podzimní (patřím k těm, kterým oranžová ve scrapu nevadí ;-) a s překrásným loňským ML kitem 11-12/2017 to šlo samo. 
 
Kartičky jsem nakombinovala ještě s třema kartičkama z kolekce První rok.

Ze stejné miminkovské kolekce jsem sáhla i po zlatých hvězdičkách z výsekového archu.
Kartičku s větvičkou jsem doplnila o pár oranžových lístků (výsek ze šablony) a štítek z aršíků samolepek z kolekce Let your heart decide od Pinkfresh studio (mám je sice čerstvě, ale koukám, že v e-shopu už nejsou...)
 
Dalším výsekem listků ze stejné oranžové čtvrtky jsem doplnila i další kartičku, k tomu další samolepku od PF studio a chipboard Rodina z lednového Page kitu.
 
Ty samolepky falešné washi pásky se mi tak líbily, že další dvě přistály na kartičky s journalingem (první drží journaling vytištěný na vellumu, druhá malý odstřižek z jiné kartičky)
 

Líbila se mi v podzimním kitu moc i kartička s číselným označením měsíce (nejedu PL po týdnech, ale jak se mi zlíbí, takže občasné výraznější časové připomenutí není na škodu). Bála jsem se ale, že číslovka 11 sama o sobě by mohla být málo výmluvná, tak jsem ji přelepila ještě starším chipboardem s názvem měsíce. Moc se mi ten efekt líbí (snad to nebude někdo číst jako 11. listopad).
 
A to je vše – sanžím se PL zdobit hodně střídmě na rozdíl od velkých stránek (nějak postupně zjišťuji, že kapsovky jsou náchylnější k přeplácání). 
 
Krásný začátek týdne všem a pěkné babí léto. Ještě je teploučko, ale už se nám to zbarvuje.. tak kdo vytáhne oranžovou?

8 komentářů:

  1. absolutne uzasne a krasne. Janka ja ta zeriem ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, mas to krasne! Achh...takove miminko jeste. A hele ten journaling mas nekde napsany nebo si to pamatujes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 'kuju! Na journaling mám podrobné poznámky.Jak jsem nikdy nebyla schopná psat si nějaký deník dyl jak měsíc, tak tady se poctivě držím 💪 takze teoreticky ten velky skluz neva. Teoreticky.

      Vymazat
  3. Jani, nádherné stránky! A máš pravdu, méně ozdob je mnohdy více a když jsou kartičky krásné, není potřeba je ještě zdobit a nechat stránkám volnost...

    OdpovědětVymazat
  4. Oooo, kochám se. Jsem ráda, že jsem si počkala, až když mám čas to všechno prozkoumat ... je to o detailech a ty ty umíš! A nemusí jich být moc! Prostě tak po tvém. Chci další!

    OdpovědětVymazat
  5. Jani já chci být tvoje děťátko, abych měla taky tak krásné album, no kochám se:-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover