pondělí 10. září 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

Ahojky ... tak už nám pomalu ale jistě končí léto a polehoučku se vkrádá podzim. Večery se začínají prodlužovat a konečně zase víc usedám ke stolu a ke tvoření. A nový podzimní My life kit a k němu ladící Extra kit od Lucky je naprosto úchvatný. Neodolala jsem a musela jsme si hned slepit dvojstránku z konce srpna a začátku září. O víkendu jsme byli na procházce na horách a počasí nám zrovna moc nepřálo, ale fotky se aspoň hodily k tomuto kitu :-) To zkracování dnů má pro mě jednu obrovskou výhodu, konečně časově zvládnu vyfotit holky ve “zlaté hodince” :-). Ale já nejsem žádnej fotograf, já stejně nejvíc fotím na mobil a samozřejmě jen momentky a hraje mi to všema barvama :-) ale to je prostě náš život. 
 
Opět jsem sáhla po klasice a vybrala jsem si design kapes A, je to nejpohodlnější. Barevně se mi líbily ty s dekorem dřeva, červené a starorůžové.



Četla jsi článek JančiS. o tisku journalingu? Já jo a konečně jsem se taky donutila sednout si k počítači a tiskárně a texty si vytisknout. Je to super, sice psaní rukou je rychlejší, ale při tištěném textu jsme zjistila, že si to můžu velikostně upravit a vleze se mi tam toho textu daleko víc. Jani moc děkuji za super článek a za nakopnutí .

Jůůů a byla jsem nadšená, protože po delší době se v Extra kitu objevilo razítko a já jsem si bílé kartičky ozdobila kombinací razítkování, samolepek a chipboardů znaménka + v barvách, které se objevují na zbytku stránky.




Z bílého papíru a z kartičky s dřevěným designem jsem si vyřezala na big shotu pár větviček, které jsem zkombinovala s lístky z papírových výseků a přilepila k pod fotku nebo pod frázovou samolepku.
 




Na poslední bílou kartičku jsem nalepila barevné “washi” pásky a nápis na fotkách jsem slepila z malé abecedy. 

 
Popravdě už se na ten pořádný podzim docela těším. Nebo teda spíš na to, až budu moct použít o ty užasný chipboardy lístečků, dýní a duchů. Už aby byl Halloween.

Budu moc ráda za další inspiraci od vás v našem facebookovém albu. Užij si ty prodlužující se noci lepením dalších stránek do alba a příště se budu opět těšit.
 
Tvoření zdar

3 komentáře:

  1. Parádní stránky! A ty holky okatý ♥

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa zase velmi pacia tie pluska. super , ze si to aj vysila

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, krásně sladěné! Musím říct, že jsem zase dostala chuť využít vlaječky - ve tvém podání jsou super! No a tištěný journaling - parádička! Jsem ráda, že jsi na něm našla i něco pozitivního. ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover