čtvrtek 13. září 2018

PRODUKT PA - layout ze Školní kolekce od JANY S.

Když jsem v květnu psala, že se ke Školní kolekci určitě brzy vrátím, netušila jsem, že děvčata nás překvapí jejím dalším pokračováním! Jen co se před 2 týdny objevily v e-shopu razítka a fotorámečky, přistály samozřejmě v mém košíku … a i když v krabici spolu s nimi dorazily i další nádhery, musela jsem je prostě vytáhnout první. Začátek školního roku nám totiž letos přinesl velké změny … no jo, no, máme doma prvňáka. Ze všech emocí s tím spojených jsem se potřebovala vyscrapovat, a tak vám mohu ukázat svoji první poprázdninovou stránku. 
 
Z krabice kromě kitů vykoukla i úžasná čtvrtkaod Pinkfresh Studia, doplňující božský PAGE kit (těším se!), která mi svou mřížkou připomenula čisťoučkou chlapeckou košili, něco takového jako mají voňaví prvňáčci v první den školy na sobě … a byl z ní podklad. Mezi kartičkami zase vyčuhovala tabulová kartička s nápisem Hurá do školy! – titulka byla na světě. Trochu jsem jí dotvořila razítkem glóbu, který jsem naembosovala bíle. 
 
Ze sbírky šablon (díky předobjednávkám!!! zdatně se rozšiřující) jsem vytáhlabubliny od Altenew a vyřezala několik bublin z kartiček z kolekce – vy je obětovat nemusíte, vellumové bubliny s českými nápisy najdete mezi výseky. Ostatní výseky už jsem měla trochu přebrané, ale nakonec se jich na zdobení našlo dostatek. Štítek se jménem, třídou a školním rokem, který najdete uprostřed rámečku na fotku, volal po popsání … Pár drobných razítek místo smetí … myslela jsem při tom na Vali (jak nás to učila na WS před 2 lety) a tiskala opakovaně bez stálého namáčení – fakt se mi líbí, když nejsou všechny otisky „dokonalé“.
 
Celá stránka je doplněná pouze journalingem na vellumu, trochou šití a sponkami sešívačky. Taková rychlovka, ale myslím, že atmosféře odpovídá.
 
Doufám a těším se, že i od vás uvidím nějaké výtvory z této dokonalé kolekce – my už jen čekáme na fotky z dnešního školního focení se slabikářem – a budou fotorámečky pro babičky. Mezitím se vrhám na další krásy z došlé krabice – že jich tam ale bylo!
 
Hezký den!

6 komentářů:

  1. Krásná, Jani! A ten podklad se hodí dokonale :))

    OdpovědětVymazat
  2. My taky, my taky:)))). Máš to krásný Jani a úplně Tě chápu, také dělám skok přes všechny resty a vyvolávám fotky z minulého pondělí. Ty bubliny jsou skvělý napad! Jo a Šárce to nadšení vydrželo přesně do úterý :)). Včera večer jsme vedly dlouhou diskusi o tom, že někteří lidé školu nemají a že ji nepotřebuje....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, tak na Váš začátek školního roku se těším obzvlášť, musíš mi ho pak vyfotit ;) Přeji Šárce, aby jí to zase chytlo, s nadšením jde vše lépe ... ale rozumím. Ríša také občas hudrá, že je to nuda ... ale zatím chodí do školy rád.

      Vymazat
  3. Krásná stránka Jani! Opět jsi nezklamala 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak kdo tady je profesionální chválič ;) Děkuji, zlato, však ty také!

      Vymazat

Pin It button on image hover