pátek 7. září 2018

OLDIES but goodies - ANNIE

Moc tě zdravím na blogu PA a co ti dneska ukážu? Hned dvě stránky. Tu první jsem měla slepenou už z dřívějška a čekala na příležitost. Tu druhou jsem měla na stole ještě včera. Já nevím, jak ty, ale celý tento týden je pro mě divočina. Dětičky do školky, já po dvouměsíční pauze do práce, kroužky atd… no jsem ráda, že jsem měla tu jednu stránku v záloze, co kdybych se v tom kalupu k lepení vůbec nedostala. 
 
První stránka je ve formátu 6inch na 11inch. Vyzkoušela jsem si použití té samé fotky v barevné i v černobílé variantě. Ten efekt se mi moc líbí. Použila jsem krásné papíry z mého oblíbeného červencového page kitu a doplnila prvky z kolekce od Maggie Holmes FLOURISH. Doplnila jsem ještě o anglické fráze, které už mám doma léta a už si nevzpomenu, od koho jsou. Že by od Simple stories? 
 
Tentokrát jsem prostě chtěla stránku jenom o mně. Ať to album není jenom o dětech a manželovi. Zní to trošku sobecky, ale je dobré vidět i sebe a to, jak se postupem času měníme. 
 
Druhá stránka je vzpomínkou na jaro, když jsme na cestě na chatu objevili louku plnou pampelišek. No to se prostě nedalo jen tak odjet. Dětičky se vrhaly do té záplavy květů po hlavě a vůbec je nenapadlo, že to oblečení pak vůbec nepůjde vyprat...,grrr. „Je to jen oblečení“, uklidňovala jsem se. Za tu srandu a ty fotky to stálo. 
 
Opět jsem použila víc fotek a určitě vznikne ještě k tomuto layoutu PL stránka, protože jsem si nedokázala vůbec vybrat. Celá stránka je tvořena věcmi z Pinkfresh studia, které se objevují často v kitech a já je prostě zbožňuju. Úžasné na tom je, že papíry i ozdoby mají stejný nádech, takže i když vezmu papír z listopadového kitu 2017, přidám druhý z page kitu červen 2017, dozdobím srdíčky z page kitu srpen 2017 a page kitu duben 2018 bude to ladit
 
Tentokrát jsem si i zarazítkovala krásnou abecedou od Paige Evans. České výseky jsou opět ze srpnového page kitu 2017. Anglické výseky pak, jak už jsem zmiňovala, od Pinkfresh.( https://www.paperoamo.cz/papero-amo/eshop/0/3/5/9687-PINKFRESH-STUDIO-Chipboard-Stickers-A-CASE-OF-BLAHS
 
 
Někdo má možná problém s tím kombinovat anglické a české texty, ale já to moc neřeším. Prostě jak mi to pasuje a oku lahodí. Jak to máš ty? 
 
To je dneska ode mě vše, přeju ti krásný víkend. Já se na ten náš moc těším, protože s rodinkou vyrážíme do Jeseníků, juchůůů. Třeba porostou.

3 komentáře:

  1. Skvělé stránky Ani! Vždy obdivuji, když někdo vytáhne a zkombinuje víc kolekcí či kitů, je to pecka! Ty pampelišky jsou úžasné ... a LO s yourself boží! Myslím, že dozrávám do fáze, kdy dám kombinaci jazyků šanci ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásné a souhlasím s Tebou Ani, že i naše fotky si zaslouží být na stránkách. Kombinace kitů a ozdob mne také moc baví. Používám vždy češtinu. Anglicky neumím, a tak se bojím nápis v angličtině použít.Krásný zbytečky léta a moc pozdravů z Chorvatska

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné stránky! A ta kombinace barevné a černobílé fotky vypadá suprově :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover