středa 21. prosince 2022

Zimní layout z VÁNOČNÍ VESNIČKY / MIRKA

Moc vás všechny zdravím! Je mi jasné, že takhle těsně před Štědrým dnem máte napilno, ale doufám, že mezi svátkami si najdete pohodovou chvilku na tvoření a třeba vám přijde vhod malá inspirace z nádherného prosincového kitu vánoční vesnička.

Určitě jste si také všimli, že letošní Pagekity od holek jsou všechny do jednoho jako stvořené na výrobu minialbíček. Vánoční vesnička není výjimkou. Acetát, vellum a spousta výseků si o to přímo říkají. Jelikož nemám ještě dokončený ani loňský prosincový ,,december daily,, rozhodla jsem se nemít letos velké oči a prosincový deníček raději nedělat. Trochu mě to mrzí, ne že ne, ale žádný stres, za rok budou Vánoce taky, no ne? Co mi ale nesmí chybět žádný rok jsou přáníčka, ty jsem stihla, určitě budou k vidění na instagramu . Dnes tady mám ale inspiraci na jeden zimní layout z loňské vánoční procházky lesem.

Kromě page kitu jsem na něj použila také tyto vyřezávací šablony stromečků, které jsou samozřejmě k procházce lesem za vesnicí perfektní. Musela jsem se krotit, abych celou stránku s nima nevystromečkovala :) a použila jich fakt jen pár. 

Pár stromků jsem prošila v polovině na stroji a ohnula nahoru, tím vytvořili trošku 3D efekt. Hvězdičky příliš často na stránkách nepoužívám, mám raději srdíčka, tady se však hodily a narazítkovala jsem jich hned několik různě po stránce. Hvězdičky mi totiž připomínají takový ten třpyt ledových krystalků. 

Velká vločka je tato a koukám, že holky mají skladem poslední kus :) 

Už se těším na letošní procházky o svátcích, mám to ráda po celém tom předvánočním shonu, člověk konečně vypne a načerpá novou energii. Máte to taky tak? ;) Přeji vám moc krásné Vánoce plné lásky a pohody a hlavně si nezapomeňte najít chvilku na tvoření.

 Mirka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover