pátek 3. března 2023

Challenge březen 2023: VYŠÍVANÉ POZADÍ

Ahoj všichni, máme tu nový měsíc a s ním i novou challenge. Už máme za sebou dvě zahřívací kola, kde jste předvedly skvělou „scrap formu“, takže si tento měsíc pořádně máknem. Bude to zkouška trpělivosti a možná poteče i krev. Takžeee… budeme VYŠÍVAT POZADÍ!

A bude to jen na vás, jestli vyšijete pouze pozadí za fotkou nebo se pustíte do celé stránky, každopádně fantazii se meze nekladou. Všelijaké tvary a čáry, srdíčka a obláčky a květinky… no prostě co vás jen napadne, musí to však být vidět.

TIP: některé čtvrtky (v případě PL kartičky) mají tak krásné motivy. Co takhle je použít jako předlohu? A nebo vyšít přímo ten papír/ kartičku?


TÉMA: VYŠÍVANÉ POZADÍ

JAK NA TO: Vytvoř projekt (scrapbookovou stránku, přáníčko, kapsičkovou stránku) dle tématu – vytvoř vyšívané pozadí. Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (nesmí být publikován na blogu, Facebooku, nebo na Instagramu před vystavením všech projektů).

Svůj soutěžní projekt pošli do půlnoci 31.3.2023 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenuj ve tvaru EVA.B (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 500 Kč

Vzorový projekt od Denisy




Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover