pondělí 2. ledna 2023

Challenge 01/2023: AKVAREL

Vítáme všechny v novém roce! Máme tady leden a s ním i první výzvu letošního roku. Ano, čteš dobře, challenge je zpátky! Na začátku každého měsíce tady na blogu zveřejníme zadání a ty budeš mít čas do konce měsíce na to podle něj vytvořit svůj projekt. Ten vítězný samozřejmě odměna nemine! Tématem pro tento měsíc je AKVAREL. Takže ať už máš doma akvarelové barvy nebo si půjčíš vodovky od dětí, můžeš malovat, cákat, vybarvovat… však to znáš, kreativitě se meze nekladou! Tak co, jdeš do toho?

ZADÁNÍ

TÉMA: AKVAREL

JAK NA TO: Vytvoř projekt (scrapbookovou stránku, přáníčko, kapsičkovou stránku) dle tématu - použij na něm akvarelové barvy. Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (nesmí být publikován na blogu, Facebooku, nebo na Instagramu před vystavením všech projektů).

Své soutěžní projekty pošli do půlnoci 31. 1. 2023 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenuj ve tvaru EVA.B (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).


VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 500 Kč

Vzorový layout od MÍŠI


6 komentářů:

  1. díky za další podnět k tvoření :) tak uvidíme, jak se bude dařit.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc zdravím z Liberce a jsem ráda za další vaše výzvy. Do nového roku 2023 vše zdravé, krásné, šťastné a zaláskované😃👍💗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a budeme se těšit na krásné výtvory!

      Vymazat
  3. Jee, super, rada se pripojim 😉 a budou jeste scrapparty nebo uz bude jen toto? Dekuju a vse nej do noveho roku ❤️ Katka P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme se těšit, Katko! Scrap párty je zatím v jednání, takže se necháme překvapit, jak to dopadne 😊

      Vymazat

Pin It button on image hover