čtvrtek 29. srpna 2024

BACK TO SCHOOL TVOŘENÍ Z PAPÍRU

Chystáš se po prázdninách zpátky do školy? Máš doma natěšeného prvňáka nebo ne až tak natěšeného deváťáka? V každém případě začátek školního roku je za rohem! A to znamená koupit sešity, ostrouhat tužky a doplnit scrap zásoby, ať můžeš ten velký den zdokumentovat. Dnes tu pro tebe máme pár tipů na kousky, které ti rozhodně nesmí v šuplíku chybět. 

pondělí 26. srpna 2024

Letní stránka do alba / IVKA

Ahojte. Prázdniny sa nám závratnou rýchlosťou blížia do finále, ale verím že letných zážitkov a materiálu na zdokumentovanie máme všetci hromadu. A možno práve dnešná inšpirácia na stránku vám pomôže nejaký ten letný moment preniesť aj do vášho albumu


pondělí 19. srpna 2024

LETNÍ DENÍK a v něm měnící se fotka / MIRKA

Máš chuť si trochu pohrát? Doufám, že ano, protože dnes si spolu vyrobíme jednu wow stránku do alba. Asi vypadá složitě, ale fakt není, slibuju. Pojď si se mnou vyrobit magickou ,,měnící fotku”. Já si měnící fotku nalepila do našeho LETNÍHO DENÍKU, ale takováto stránka bude skvěle vypadat i jako samostatná stránka v nějakém mini albíčku a umím si představit něco na ten způsob i jako přáníčko


čtvrtek 15. srpna 2024

Barevné vellum samolepky / MARTINA

Ahoj, zdravím všechny. jen pár dní a máme tu konec prázdninUteklo to jako voda, ale doufám, že jste si léto užiliDnes bych vám chtěla ukázat pár stránek z cestovního deníku a použití samolepícího vellumu.

pondělí 5. srpna 2024

Výletní mini album NA CESTĚ / MÍŠA D.

Určitěmáš za sebou nějaký ten výlet a tím pádem se ti možná bude hodit trocha inspirace na tvoření z letní cestovatelské kolekce NA CESTĚ.

Tentokrát je to jednoduché mini albíčko, které jsem trochu ozvláštnila zapínáním na magnet v mašličce a acetátovými stránkami.


čtvrtek 1. srpna 2024

Piškvorky LETNÍ NÁLADA / ADÉLA

Nechte se unášet letní náladou a krom albíček nebo stránek si zkuste něco menšího, co ocení i děti a vyplní chvíle nudy. Piškvorky!

Pin It button on image hover