čtvrtek 1. srpna 2024

Piškvorky LETNÍ NÁLADA / ADÉLA

Nechte se unášet letní náladou a krom albíček nebo stránek si zkuste něco menšího, co ocení i děti a vyplní chvíle nudy. Piškvorky!


V kolekci LETNÍ NÁLADA krom krásných papírů totiž najdete i skvělá razítka. Vybrala jsem menší motivy, aby se mi vešly do vyseknutých papírových koleček. Udělala jsem od každého obrázku 5 kousků, což pro hru úplně stačí.



Na zadní stranu každého kolečka jsem nalepila suchý zip. Jedna část bude na hrací podložce a druhá právě pod hracími žetony. Ale klidně je můžete do mřížky jen pokládat a suchý zip nepotřebujete.



Záleží, jak velké budete mít obrázky atd., u mě to vyšlo tak, že základní mřížka má 15x15 cm. Je ze vzorované čtvrtky a má naznačené čáry po 5 cm v obou směrech. Vznikne tak hrací plocha, která má 9 polí.



Ještě jsem ke hře vyrobila obal - jednoduchou obálku. Lehce si ji poskládáte ze čtverce bílé čtvrtky, ale já využila ještě šikovnou pomůcku, raznici na obálky. Jestli ji zatím nemáte, nevadí, ale určitě využijte aplikaci, která k ní patří a pomůže vám s určením velikosti papíru. K ozdobení obálky jsem si vystřihla několik roztomilých mořských potvor a myslím, že by z téhle party mohla být krásná sada výseků. (Mávám Pavlínce a Lucce, co takhle příští rok?)



Během chvilky budete mít hru hotovou a je fajn mít v kabelce nebo batohu nějakou zábavu pro malé výletníky. Při čekání na oběd v restauraci to určitě oceníte. 



Užívejte si léto


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover