neděle 22. října 2017

PAGE KIT projekty

JANA B.

Po první mega várce inspirace od Silvie (mrkněte tady) z aktuálního Page kitu přináším pár stránek i já. Nějak mě teď baví dělat stránky, možná víc než klasický Project Life. I když tam na jednu stranu taky došlo.

Jako první vznikla tahle sourozenecká stránka. Moc se mi v kitu líbil papír s malými čtverci a nápisy. Takže jsem použila sestru a bratra. Horní část stránky vyplnil ten nejjemnější papír z kitu, spodní jsem nechala bílou a přidala dlouhý journaling. Zelená bordura je vlastně ustřižený spodní proužek s kódem.



Druhá stránka se opět drží čtvercového materiálu. Původně jsem plánovala dělat stránku do mřížky, ale fotka byla ve špatném rozměru a jinou jsem už vyvolávat nechtěla. A tak jsem z několika čtverců vytvořila na pravé straně lem.


Kolem fotky jsem naaranžovala takový ten částečný věneček, co vypadá jako parohy :). Obětovala jsem visačku (nápis krásný den jsem si ustříhla na příště). 


I po dvou stranách z kitu neubylo. Tento page kit spolu s extra kitem dají dohromady opravdu bohatý balíček. Pořád je z čeho vybírat! Těším se, co vymyslíte vy. Své projekty nahrávejte do facebookové skupiny - TU.

4 komentáře:

  1. Jani to je nádhera. Ty máš pro to tvoření takový umělecký cit. Závidím. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne jemné a čisté! A také...nedeľné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, dekuju moc! Ja si vzdycky rikam, jestli toho tam neni malo a kde bych co mohla pridat :), ale to zdobeni mi proste nejde :) dekuju!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover