čtvrtek 11. dubna 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Krásný den vám přeji a dnes na mě opět vyšla řada s inspirací na My life kit. Bohužel ani tentokrát ti neukážu v akci žádného toho dinosaura, ale i bez nich je to krásně univerzální matriál pro ty každodenní chvíle v našem životě.


Tentokrát jsme zpracovávala týden, kde se mi sešlo opravdu spousta fotek, tak jsou obě stránky kapsičkové.


Při výběru kartiček jsem se řídila opakujícími se barvami na fotkách, a proto jsme se rozhodla pro růžové a modré.


Titulku mám opět zcela neoriginálně v levém horním rohu a vybrala jsem si “březnovou” kartičku. Na tu jsem pouze nalepila puffy srdíčka k přesnému označení týdne a zalovila do svých zásob výseků ze starších kitů pro slovo týden. “Desítka” je z první černé chipboardové abecedy, co holky vydaly. Na eshopu už ji nemůžu najít:-( Pamatujete si na ni? A máte ji ještě doma?


U fotky mých holek se mi hodila samolepka s frází “jste moje všechno” a óčka jsem přelepila barevnými kolečky…ty jsem vyloupala z kitu už všechny a dozdobila jimi pár prázdných míst.


Štítky jsou skvělé… pokud mám velku fotku a chci k ní něco napsat, tak stačí na štítek a ten nalepit na správné místo. Na další kartičce jsme nakombinovala nápis z více abeced. Vzpomněla jsme si, že to byla i kdysi podmínka u jedné z challenge a chtěla jsem to někdy zkusit.


Na protější stránce mám právě fotky z plavání, kam s holkama chodíme, tak proto jsme sahala i po těch modrých.


Podkladová kartička je obyčejná bíla, na kterou jsem si zešikma nalepila zbytek modrého pruhu. Výsek “super” je opět ze staršího kitu…(Po přečtění článku od Janičky B.o organizaci výseků jsem se nechala inspirovat, strhnout jejím nadšením a všechno jsem si taky vyloupala a srovnala. Protože není nic horšího, než se přehrabovat v aršících, kde už pár výseků chybí nebo sem tam nějaký odpadl sám. Takže teď se snažím a častějí hledám i v zásobách…Jani, děkuji!)


Já opravdu neumím nechat nějaké místo bílé nebo bez ozdoby. Pokud už si nevím rady, tak tam alespoň něco napíšu.


Samolepkové proužky bývají moje nejoblíbenější ozdoby v kitu a lepím je všude možně. Chipboard “žijeme naplno” je z letního my life kitu. Na poslední fotce rozkevetlých kočiček jsem na jednu z větviček posadila chipboardového ptáčka z loňského jarního kitu.

Přiznám se, že tento kit nebyl láska na první pohled, ale nakonec jsme ho vzala na milost právě díky jeho univerzálnosti. Dinosaury jsem si poctivě schovala a snad budu mít někdy příležitost k tomu, abych je použila na zaznamenání nějakého našeho výletu do dinoparku. Jak se vám líbí a už jsme z něj něco vytvořily?
 
Přeji krásné lepení a tvoření zdar!

3 komentáře:

  1. Skvělé! Musela jsem si prohlídnout víckrát, abych zjistila, jestli je nějaký dinouš nalepený a oni se tam jen povalují kolem :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že jsem na desátý týden sáhla po stejné úvodní kartičce :D moc pěkné Ivi :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover