pondělí 13. dubna 2020

PAGE KIT projekty / MIRKA


Ahoj holky. Už jste vyzkoušely naše společné online čtvrteční tvoření? Pokud ne, určitě se k nám připojte, je tam spousta inspirace, srandy a ještě si u toho slepíte i nějakou tu stránku v boží společnosti ;) Na posledním tvoření jsem viděla hodně krásných projektů i z nového holčičího kitu a dnes vám z něj chci ukázat malou inspiraci i já.



Z kitu jsem si slepila zatím 3 stránky. Jednu velkou a dvě malé v mém TN deníčku. U velkého LO jsem měla takovou myšlenku, že ho udělám pouze ve dvou barvách - žluté a černé. Nakonec to dopadlo jinak, ve švungu lepení jsem přidala decentně i ostatní barvy.


Proč černá čtvrtka jako pozadí? Retro styl kitu mi připomněl stará alba od babičky, s černými strukturovanými stránkami, proto tato volba pozadí. Do retro vzezření jsem si upravila i fotku a udělala to, co jsem ještě nikdy neudělala - obstřihla jsem nám hlavy! To mi totiž taky připomíná staré fotky.


V horní části jsem vlaječky přivázala k žlutému papíru a přidala jsem taky ten velký list z jedné čtvrtky z kitu vylepšený o pár tahů fixou. Velký univerzální nápis ,,Tady a teď” jsem nalepila doprostřed, mezi vlajky a list a nazdvedla ho pomocí pěnovéoboustranky.


Stránku jsem nakonec ještě dozdobila pár štítky a kolečky s nápisy. No a úplně nakonec pocákala celé bílým inkoustem,  ať se ta černá trochu rozbije.


Stránka 2

Od začátku, co mi kit přišel, jsem pokukovala po čtvrtce s portréty, ale nevěděla jsem, jak ji použít. Pak mě to ale napadlo. Použiju je na vyjádření svého pocitu z momentální situace.


Vystřihla jsem si 6 holek, aby mi vyšly 3 řady po dvou pod sebe a vyrobila jsem jim krásné barevné roušky. Tři portréty jsem orámovala černou nití na stroji. Jedna z nich se mi nepovedla úplně rovně, takže šla z kola ven. Vzniknutá díra se mi pak ale aspoň hodila na nadpis.


Pravou stranu deníčku zabírá fotka selfíčka v roušce podlepená několika papíry. Vešlo se mi tam i pár výseků a nezbytný journaling.


Stránka 3

Třetí stránka je visačková. Silvi nám předchystala pár různobarevných visaček v podobě výseků. Visačky jsem použila i na předchozích stránkách, ale pořád mi zbyla ještě ta malá růžová. K ní jsem si vysekla na bigshotu další dvě větší z barevných čtvrtek.


Jako základ jsem udělala pár tahů štětcem a naředěnými inkousty. Stránky v TN mají vyšší gramáž, takže jim vodové řádění příliš nevadí, už to mám vyzkoušené. Visačky jsem nalepila vedle sebe v různých výškách a na jednu umístila fotku s modřencem. Jsou to jedny z prvních kytiček, které nám na zahrádce rozkvétají a každé jaro mě potěší svým poselstvím, že zima definitivně skončila.


Pořád mi zbylo z kitu hodně kytek a lístečků, takže jsem je mohla přidat i na tuto stránku. No a štítky a nápisy to samé, mám jich ještě hodně.


To je na dnes ode mě vše, děkuji, že jste se zastavily a těším se, že se sejdeme ve čtvrtek na společné tvořící online párty ;)

14 komentářů:

  1. Mirka to je bomba!!!! Tie ruská sú super. Perfektný nápad a krásne spracované ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. No tak ty zarouškované dámy nemají konkurenci! 😁 A krásný layout, Miri 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Mirka to je pecka! A tie ruska si zabila, to je DOKO😲😍

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, ta "roušková" je TOP 😍!

    OdpovědětVymazat
  5. Hviezdaaa! Veď to hovorím 😍😍😍 Čierny podklad a rúška sú totálny TOP! ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover