čtvrtek 23. dubna 2020

PAGE KIT projekty / IVA


Krásný den,
dnes je čtvrtek a večer nás opět čeká naše úžasná Scrap Party. Kdo se těší a s kým se večer potkám?
Za minulý týden mám ale bohužel Áčko, protože jsem usnula s holkama a vzbudila se až ráno! Tak jsem alespoň mohla obdivovat tu spoustu krásy, co jste vytvořily. Musím se přiznat, že lepení podle sketche jsem si vyzkoušela s holkama poprvé. Moc se mi to ale líbí a člověk si alespoň vyzkouší i nějaké nové kompozice. Mám totiž pocit, že moje stránky vypadají pořád stejně :-D



No a dneska ti ukážu jeden letní týden, který jsme slepila z aktuálního kitu a použila jsem právě Sisi sketch z minulého čtvrtka.


Když jsem si kit prohlížela, hned jsem si vzpomněla, že ty kytky už Silva jednou použila v nějakém Card kitu a věděla jsem, že mám někde razítko. Hned jsme ho použila na pozadí.

V kitu jsou výseky vlaječek a ani já jsme neodolala, abych si je nenavlékla na provázek a nenalepila na stránku. 
 
A tady je taky detail na ten “FAKT SUPER VELIKÝ NÁPIS”


Aby ty narazítkované kytičky nebyly jen černobílé, tak jsem k nim sem tam přidala barevnou.


Nevím jak vy, ale já naprosto miluju, když se ve výsecích objeví tyhle barevná kolečka různých velikostí. Je to takový super detail a možná bych se nezlobila, pokud by se objevil v obchodě klidně celý arch takových koleček….co holky designérky?


No a abych si ten týden slepila celý, tak jsme k layoutu musela dodělat i kapsovou stránku. Ta už je ale více o fotkách journalingu, takže jediná kartička, na které jsme se trošku vyřádila, je ta úvodní s označením týdne.


Děkuji za přečtení a moc se těším na dnešní lepení. Krásný zbytek dne a tvoření zdar.
Iva

2 komentáře:

  1. Ivo, to je krásná a veselá stránka podle Sisi předlohy. A ty narazítkované květy 👍 super nápad. Tvoje krasopsaní je za 1**** Večer se již těším😉 zase to bude super!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné ❤️ razítko bych si hned pořídila, kdyby mi z toho kitu něco zbylo 🙈❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover