pondělí 6. dubna 2020

PAGE KIT projekty / SILVIE


Taky všichni sedíte doma a scrapujete?! I na mě došlo.


 
Tenhle dubnový retro kit jsem si musela prostě vyzkoušet. Myslím, že ty kity z posledního roku, co leží ve skříni, mu docela závidí.
 
 
Když mi Anička poslala tuhle kolekci od My Mind´s eye, abych k ní navrhla výseky a nálepky, trošku jsem nadávala na tu oranžovou, ale na druhou stranu se mi moc líbily ty retro holky. Hned jsem v nich hledala známé tváře. A taky našla.
 
 
Fotku s mýma krásnýma družičkami jsem si asi schovávala přesně na tento kit. Podklad jsem chtěla klasicky bílý papír, ale ty jsou jaksi nedostatkovým zbožím v mé karanténě, takže je trochu žlutej, ale k celému tomuhle kitu se super hodí. A doufám, že všichni víte, že ty nejdůležitější věci v životě, nejsou věci. I když papír se k tomu trochu blíží.
 

 
Druhou stránku jsem musela udělat hlavně proto, že tenhle růžový papír se mi fakt hodně líbil!
 

A romantických fotek ze Srí Lanky mám na scrapování ještě mraky. 


 
Mám malý typ k lepení kytiček a všeho roští. Kápněte Glossy Accents jen doprostřed výseku a dejte ho tam hodně. Nechte chvilku zaschnout, ať je pevnější a pak lehce přiložte, aby se to nerozpláclo. Výsek trochu zvlhne a zkroutí se a pak vypadají květinky o dost víc plasticky.
 
 
S girlandou jsem se trochu trápila, ale nakonec jsem přilepila k podkladu jen některé vlaječky a ostatní nechala na volno, aby to vypadalo víc přirozeně.
 
 
A co vy děvčata? Už máte tenhle kit doma? Připravte si ho na čtvrteční tvoření (všechny informace na našem facebooku) a chci vidět vaše vlaječky!!!

4 komentáře:

  1. Jako máš to krásný, aby ne! 😍 Jen teda nejsem na fotce já, takže mínus 😂 a pak bys taky měla scrapovat a ukazovat nám to daleko častěji! 😜

    OdpovědětVymazat
  2. Já padám, parádní stránky. Ty s xichtíkama chci taky použít,mám s ní stejný záměr jako ty, jen jsem ještě nenašla tu správnou fotku sakriš.

    OdpovědětVymazat
  3. Boží stránky 😍 luxusní ozdoby totiž že 😁🥰

    OdpovědětVymazat
  4. Krása. Hlavne ta prvá stránka s druzickami. Tiež som mala podobný nápad s tým papierom ale také krásne to určite nebudem mat 😘😘😘❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover