čtvrtek 16. dubna 2020

PAGE KIT projekty / LEONA

Ahoj! Dnes vám i já ukážu trochu inspirace z aktuálního Page kitu Tady a teď. Holky už toho stihly vytvořit mnoho krásného, třeba tady, tu nebo zde.
 
Abych pravdu řekla, nebyla to kitová láska na první pohled. Několik dnů jsem ho měla jen zabalený, ne kvůli strachu z viru, ale kvůli strachu z té záplavy růžové. Opět se mi však potvrdilo, že na první dojem se nemá dát a zjistila, že s ním zřejmě scrapnu mnoho aktuálního! Mám pro vás nachystané dva layouty 8,5 x 11 a jeden týden v Big Happy Planneru. Zvu vás na prohlídku.


1.layout
Na stránku jsem si vybrala fotku, kdy jsme v rouškách vyrazili na procházku. 
 
Na fotce je sice holčičí převaha, ale nesměla jsem zapomenout na svého syna, takže jsem na stránku vybrala jak růžový, tak modrý papír. Ty jsem umístila vlevo na stránku a prošila na stroji. Na stroji jsem prošila i štítky na modrém papíru.
 
Už dopředu jsem věděla, že použiju velký nápis Tady a teď a z kitu jsem vyzobala i další žluté ozdoby. Zejména dvě visačky, na které jsem umístila provázky. Ty nám holky daly do balíčku na posledním PA workshopu (jak uvidíte dále, těmito provázky jsem nešetřila). Zužitkovala jsem i pár papírových výseků kytek a některá kolečka. 
 
Na stránku jsem chtěla umístit i popisek, ale cosi mi tam teď nikde nepasuje. Takže do alba si ho doplním jinak, asi připnu visačku nebo tak něco. 
 
2.layout
Prostě nešlo nescrapnout fotku mojí sestry a našeho psa. Uznejte, že barvy na fotce si o to říkaly. 
 
Po delší době jsem na stránce použila provázek a na něm ozdoby. Nejprve jsem umístila dvě bílé průchodky do papíru s duhami a do lístečků. Umístit provázek a ozdoby byl trochu boj. V zásobě jsem už neměla provázek dostatečně dlouhý, takže jsem to nakombinovala z růžového a modrého. Což ale ve výsledku asi není na škodu. Provázky jsem různě pokroutila a umístila visačku a štítky. Zbytek ozdob je už mimo provázek. 
 

Pod fotku jsem kromě červeného papíru umístila i ten žlutý (kvůli té pohovce samozřejmě!). Snad v tomto případě nevadí, že je na něm nápis „the future is female“, z čehož by náš pes asi radost neměl. Velký nápis „láska“ si vybrala sestra sama, takže jsem to měla bez práce, jen nalepit. Pak jsem umístila pár hodících se nápisů, roští a vlevo nahoru opět visačku s datem. 
 
3. Happy Planner
Kit je nakonec použitelný víc, než jsem si původně myslela. Nalepila jsem z něj i jednu dvoustranu v Planneru. 
 
Týden byl vskutku aprílový, v pondělí sníh, v neděli jen trička. Vybrala jsem si dva papíry, aby mi ladily k fotkám, modrý a ten strakatý. Jinak je zdobení velmi jednoduché.
 
Vlevo jsem vybrala dvě visačky a opět umístila provázky, vybrala pár kytek, roští a jeden nápis. 
 
Z papíru jsem si vystřihla jednu paní. Stránku jsem vyráběla i fotila ještě předtím, než přišla Mirka se svými rouškami a já si tam tu roušku s dovolením doplním (Mirko, snad Ti to nevadí). Na stránce stojí už za zmínku asi jen vlaječková girlanda. Jinak se mi sešlo vcelku dost fotek a zdobení mi přišlo takto dostačující.
 
Snad jsem vás alespoň trochu inspirovala k tvoření z tohoto kitu. A doufám, že se k nám dnes večer přidáte na další onlines crap párty !!! Těším se.
 
Leona

6 komentářů:

  1. Krásne si to vystihla. Máš to krásne. Stránky aj planner ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Leonko, povedlo se ti to moc, no a ta fotka s pejskem, ta na tento kit cekala cely zivot 😊 Rousku dopln, samozrejme, ze mi to nevadi😉 Jen doufam, ze si na ty rousky tolik nezvykneme, ze nam pak bude pripadat divne byt bez ni 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji❤️ já doufám teda že ne, zatím jsem si až tak úplně nezvykla 🙂

      Vymazat
  3. Stránky jsou perfektní a i ten HP to je láska, příští rok do něj jdu taky 🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover