sobota 18. dubna 2020

SCRAP POTĚR Challenge #4 / TVOŘENÍ S DĚTMI #zustavamdoma

TVOŘÍME S PAPERO DĚTMI


SCRAP POTĚR CHALLENGE #2

ZADÁNÍ
  • Téma: ZÁLOŽKA
  • Soutěžní projekty pošli do půlnoci 25. 4. 2020 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem SCRAP POTĚR CHALLENGE. Fotografii pojmenuj ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení dítěte)
  • Fotky budou vystaveny 26. 4. 2020
 VÝHRA
  • Všechny děti, které budou tvořit a pošlou foto, dostanou do příští objednávky k  mamince balíček překvapení na další tvoření. 

ZÁLOŽKY DO KNÍŽKY
ANNIE


Dnešní zadání je super jednoduché. K výrobě záložky toho moc nepořebuješ.  Pro začátek můžeš třeba vyzkoušet jen bílou čtvrtku a na ni nalepit něco ze zásob. U nás jedou pořád dinosauři, takže jsem sáhla po tomto my life kitu.

Zbytky je potřeba taky spotřebovat a takový obalový materiál může posloužit jako bezva základ. Pak už jen nalepit glitříky.  Potrénuješ s dětmi jemnou motoriku a ještě ti zůstane krásná záložka.


Nebo můžeš vyzkoušet něco složitějšího, a pokud máš doma fuse tool, určitě ho vytáhni.  Je to trošku piplačka, ale záložky jsou pak boží.


To se bude číst jedna báseň i povinná literatura.  



No a pro ty co chtějí opravdový hard core… tu mám nabídku… taková vyšitá záložka hmm, co?


Tyto dvě už mají sice něco za sebou, ale pro inspiraci jsem ti je vyfotila.  Tak vzhůru do toho a já už se nemůžu dočkat co spolu s dětmi vytvoříš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover