středa 22. dubna 2020

▲ DENÍČEK na vzpomínky ▲ Nové ABECEDY a Magical Forest JE KOUZLO ▲ Pojď na PÁRTY.

DENÍČKY SE SLEVOU
Tak né že by se teď daly použít na dovolenou u moře...ALE! Co takhle na ty vzpomínky, když jste spolu doma? Nebo na jarní výlety do přírody? Tři druhy za super cenu až do neděle. Tak si vyber!
MALÉ VELKÉ ALBUM >>
SAMOLEPKY 
Tak kartičky s novými citáty máš už možná doma. Ale co ještě samolepky? Třeba do tvého diáře. Nebo na přáníčko. Nebo do alba. No však ty už budeš vědět...
NALEP SI MOUDRO >>
A ještě troje nové mini abecedy. A to MINT, TYRKYS a BLACK. To chceš. 
MAGICAL FOREST
Konečně nám ke všem těm krásným papírům od CRATE PAPER dorazily i všechny možné samolepky, výseky a ozdobičky. Pojď si to všechno prohlédnout, než to bude pryč!
KOUZELNÝ LES JE TU>>
SCRAP POTĚR TVOŘENÍ
DĚTSKÁ CHALLENGE aneb tvoření s naším scrap potěrem. Zabav děti a vlastně tak trošku i sebe v dalším kole naší online výtvarky ♥ ANNIE má pro nás tentokrát inspiraci na výrobu ZÁLOŽEK do knížky. A to si užijete!
STŘÍHÁME A LEPÍME >>
SCRAP PÁRTY / SPOLU
Naše drahé bohyně! Zítra zas. VEČER SPOLEČNÉHO TVOŘENÍ. Bude SKETCH pro ty, co momentálně nemají inspiraci, budeme si ukazovat, co vyrábíme, z čeho tvoříme a užijeme si trošku té papírové zábavy. 

JAK TO FUNGUJE?
Stačí přijít ve čtvrtek ve 20.00 do TÉTO UDÁLOSTI NA FACEBOOKU. Nebude žádné živé vysílání, jen si budeme psát a nahrávat fotky. Tvořit si samozřejmě můžete, co budete chtít, důležité je, že to budeme dělat společně.

Těšíme se na vás!
TADY TO BUDE. PŘIDEJ SE >>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover