středa 8. dubna 2020

▲ 2+1 abeceda ZDARMA ▲ CITÁTOVÉ kartičky #2 jsou tu ▲ Zítra zase PÁRTY a tvoření S DĚTMI na víkend ▲

2+1 ZDARMA
Dnes oblíbená akce na velké samolepící abecedy PREDIGE. Ty jsou totiž tak univerzální, že se ti budou hodit ke každé stránce. Fakt.
TAK CO, BEREŠ TŘI NEBO ŠEST? >>


CITÁTOVÉ KARTIČKY #2
Je to jeden z našich nejoblíbenější produktů. Kartičky s citáty od Silvie jste si prostě zamilovaly a tak tu máme novou kolekci - ČÍSLO DVĚ ŽIJE!
POJĎ SI PŘEČÍST TA NEJ MOUDRA>>
Máme samozřejmě dvě verze - to když se ti nebudou hodit zrovna tyhle barvičky, tak si je můžeš buď vybarvit podle své chuti, nebo je nechat jen tak, univerzálně černobílé! 
SCRAP POTĚR TVOŘENÍ
DĚTSKÁ CHALLENGE aneb tvoření s naším scrap potěrem. Zabav děti a vlastně tak trošku i sebe v dalším kole naší online výtvarky ♥ A tentokrát děláme VELIKONOČNÍ PŘÁNÍ!
BARVA BUDE VŠUDE >>
SCRAP PÁRTY / SPOLU
Naše drahé bohyně!
Zítra zas. VEČER SPOLEČNÉHO TVOŘENÍ. Bude SKETCH pro ty, co momentálně nemají inspiraci, budeme si ukazovat, co vyrábíme, z čeho tvoříme a užijeme si trošku té papírové zábavy. 

JAK TO FUNGUJE?
Stačí přijít ve čtvrtek ve 20.00 do TÉTO UDÁLOSTI NA FACEBOOKU. Nebude žádné živé vysílání, jen si budeme psát a nahrávat fotky. Tvořit si samozřejmě můžete, co budete chtít, důležité je, že to budeme dělat společně.

Těšíme se na vás!
TADY TO BUDE. PŘIDEJ SE >>

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover