úterý 22. ledna 2019

MY LIFE KIT projekty - PETRA

Nadešel čas, abych i já šla s kůží na trh a napsala svůj první článek z pozice členky design teamu Papero Amo. Adrenalin i obavy jsou vysoké, nicméně se budu snažit vás nezklamat…
 

Když mi došel v balíčku aktuální My life kit, nejprve jsem se trochu vyděsila. Tolik kytiček snad v lednovém kitu nebylo nikdy. Začala jsem tedy se skládáním kartiček na dvě hromádky. Na první jsem dávala již zmiňované květinové vzory, na druhou putovaly všechny ,,můžou být zimní“ kartičky. Po roztřídění jsem byla velmi mile překvapená, kolik neutrálních kousků se mi tam objevilo. Dalším krokem bylo vybrat vhodné fotky. Jako první mě samozřejmě napadlo použít něco z léta. Pak jsem se ale vyburcovala scrapnout aktuální zimní fotky. A rovnou nejlépe ty se sněhem. 
 
Z celého kitu se mi nejvíc líbily kartičky s motivem větviček. Proto jsem se rozhodla dát jednu přímo na úvod. Pod ni jsem ještě na velkou zelenou kartičku přilepila kousek vellumu a ručně ho prošila. Velká abeceda je perfektní, až mě děsí, jak rychle mi mizí pod rukama. 
 
Na kartičku s nápisem ,,vzpomínky“ jsem nalepila úzkou fotku a části písmenek, které tím pádem nebyly vidět, jsem dopsala černou lihovkou. Jak brzy zjistíte, na mých PL stránkách převažují větší formáty fotek. Vejde se jich tam sice méně, ale většinou vytřídím ty opravdu top a zbytek tam prostě nedám. Koláže dělám, jen když už je fotek opravdu přehršle. U žádné nesmí chybět bílý rámeček. Přijde mi, že pak lépe vynikne, co je na fotce a neruší ji tolik okolní zdobení.
 
Žlutou kartičku se mi podařilo sladit s Barčinou hořčicovou bundou. Journaling jsem zvyklá psát na stroji, na který nedám absolutně dopustit. Nooo a abych si trochu pomohla a stránku přeci jen víc ,,ozimnila“, použila jsem pár výseků z minulého My life kitu. Zajíček, rukavice a vločka mě tímto zachránili. Ze stejného kitu jsou i tři samolepky s frázemi, které mi naštěstí – s mým půlročním skluzem – zůstaly nedotčené na aršíku. 
 
Velká růžová samolepka z extra materiálu ke kitu se mi líbila hned na první pohled. V tomto týdnu jsme zašli pro zákusky do jedné super kavárničky, takže jsem ji mohla krásně použít, juch! 
 
Druhá stránka, kterou vám dneska ukážu, je z posledního dne loňského roku – tedy silvestr. 
 
Na úvodku jsem tentokrát nepoužila kartičku, ale fotku. Když teď nad tím tak přemýšlím, asi jsem to nikdy předtím neudělala… :D Z jedné malé 4x3 kartičky, orientované na šířku, jsem vystřihla hnědý štítek, na který jsem nalepila datum. Jak jsem se již zmínila, abeceda rychle mizí a mně došly ,,jedničky“. Vyrobila jsem si je tedy z vykřičníků a tečky pod nimi jsem použila jako tečky… Štítek jsem se rozhodla ještě podlepit kouskem vellumu – já s ním tak ráda pracuju! 
 
Na tuto stránku jsem rozstříhala ještě dvě další malé kartičky – jednu s velkými květináči, druhou s nápisem ,,v přírodě“. Všechno jsem použila na zdobení.
 
Na journalingovou silvestrovskou kartičku jsem nalepila všechny zbylé květináče – jak vystřižené, tak výseky, tak samolepky. Nepoužila jsem jen ty žluté. Opět velká abeceda a psací stroj. Když se chystám psát, většinou si ještě tužkou na kartičce vymezím prostor, aby se mi nestalo, že se mi tam pak nevejdou ozdoby, anebo že mi text někam uletí. Černá samolepka je z materiálu z říjnového workshopu, který jsem, díky mému skluzu, ještě stále celý nestačila spotřebovat.
Adrenalin byl stále na maximu, i když už jsem měla článek napsaný a stránky vyfocené. My life ležel na stole a já koukala na ty krásné větvičkové kartičky – ty přece nemůžu jen tak založit do šuplíku! Tak vznikla tato simple stránka – už poslední, slibuju!
 
Na strukturovanou bílou čtvrtku jsem nalepila kus čtvrtky šedé, kterou jsem ulovila ve výprodeji – mimochodem, holky sem tam s něčím takovým šíleným, jako jsou papíry za 12,- apod., přijdou, no a to si přece nemůžu nechat ujít!
 
Zdobila jsem jen dva rohy, na které jsem použila výseky z kitu a taky odstřižek, který vznikl po vyjmutí růžového štítku z aršíku. Ke stránce se mi hodily i starší dřevěné výseky a doplnila jsem to celé ještě černými kolečky, na které jsem si raději vzala šablonu. Dnes už je to tedy opravdu vše a už se těším, co dalšího pro vás nalepím! Hezký den!

14 komentářů:

  1. Péti, krása... Moc se mi líbí ta stránka, ale i čepice tvé dcerušky :) Tenhle kit nemám, ale začínám se do něj zamilovávat na druhý pohled. Hm. To je nebezpečné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jehee díky ;-) taky mi trvalo, než jsem si kit oblíbila a teď už ho mám skoro celý spotřebovaný :-D

      Vymazat
  2. To je krásy 🤗 a takové velikanánanáské inspirace. Já bych ty stránky všechny chtěla také mít ve svém albu.Těším se na Tvé další dílka👍👍👍🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko děkuji, tolik chvály moc potěší a hned se lépe tvoří :-)

      Vymazat
  3. Nádherné stránky! A to psaní na stroji vypadá skvěle! Já bych měla strach, že se mi tam psaní nevejde nebo ho bude málo, ale už na to máš asi vycvičené oko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ady děkuju ;-) no, to víš, že se mi stane, že mi něco sem tam ujede... ale snažím se si vymezovat ten prostor tužkou, kterou pak vygumuju... nebo píšu na bílé papírky, které až pak lepím na kartičky, takže když to dokoním, tak to vyhodím a jedu znovu :-)

      Vymazat
  4. Peti, dala si to ako pani👍🏻😍 Super si to skombinovala a mas aj krasne fotky. Aj ja uz sa tesim na dalsie tvoje projekty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Katy, nakonec jsem tu zimu hecla a nebylo to tak zlé:-D

      Vymazat
  5. Peti, jsi neskutečná! DOkonalá stránka s tak netypickou barevnou kombinací, to je majstrštyk. Ale co to povídám, dokonalé stránky - asi bych si nevybrala jediného favorita. ;) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti klobouk dolu, zvládla jsi to perfektně!!! Já si ještě ted pamatuju když mi mezi prvními kity přistál minuly rok ten s kaktusama😂😂 taky jsem tenkrát myslela, ze zimu fakt nedám. Jsi holka sikovna a moc se těším na další tvé dílka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, já jsem se na tvůj první článek koukala ještě než jsem viděla tento ML a úplně jsem tě litovala, že jako první kit jsi vychytala takovou divočinu a pak toto :-D :-D ale jo, nakonec se z toho kitu tvoří hezky, jen jsem na něj potřebovala čas ho vstřebat :-D děkuju :-)

      Vymazat
  7. Peti, parádní ;) A ten layout je TOP ;) Krásný a čistý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ;-) paradoxně ten velký LO byl hotový za chvilinku, kapsy jsem přeskládala snad stokrát :-D

      Vymazat

Pin It button on image hover