pondělí 18. února 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

Krásné pondělí. Po měsíci jsem tu zpět s další inspirací z My lifekitu. Tentokrát plním, co jsem minule slíbila, a to kit se sněhem. Když jsem vyvolávala fotky, zjistila jsem, že pár se sněhem mám z našeho prvního týdne. Pojďte se tedy podívat, jak vypadal náš procházkový první týden roku 2019.
 

Opět jsem použila kapsu designu D. Dřív mi dělala velký problém, ale od té doby, co nemám design A a jsem líná si ho koupit, jsem zjistila, že vlastně vůbec není špatná a pokud není vyloženě horizontální fotka, tak se dá docela snadno použít. Navíc kit obsahuje poměrně dost kartiček 3x4 v horizontálním směru, takže nebylo, co řešit. 
 
Úvodní kartičku jsem tentokrát umístila dolů a paradoxně použila zrovna takovou, která se dá použít jak vertikálně, tak horizontálně. S abecedou jsem se vlezla tak tak a přidala už jen jeden kytičkový výsek. 
 
Tento týden nebyl moc bohatý na fotky, proto se našlo místo na screen z aplikace na běhání. Je to takový můj strašák, protože od té doby jsem samozřejmě znovu nevyběhla. Ne, že bych nechtěla, ale měla jsem nějaké zdravotní problémy a pak nejsem schopná běhat sama. Jsem takový věčný začátečník a potřebuji, aby mě někdo hecoval, jinak s prvním náznakem vyčerpání končím a už jen jdu. 
 
Jako každý rok proběhla i letos novoroční procházka. Slovo „novoroční“ je z abecedy červnového Extra kitu, bohužel je vyprodaná, ale brala bych dotisk, protože je skvěle neutrální. Opět růžový kytičkový výsek, ty jsem na stránku vyzobala všechny. Datumové razítko je od Heidi Swapp.
 
Po extra dlouhé době jsem oprášila psací stroj, protože mi došel toner v tiskárně. Začala jsem text do PL psát v PC a dost mi to ulehčuje práci. Hlavně v tom směru, že jsem omezená prostorem jen do určité míry a hlavně se nestresuji, že mám jen jeden pokus. Jak víte, čeština není moje silná stránka a musím nad textem hodně přemýšlet a několikrát to po sobě číst, a i tak dělám chyby. V počítači můžu text změnit po slohové stránce několikrát, navíc jsem zjistila, že jsem díky tomu schopná se rozepsat víc. Ale to není případ této stránky, jak jsem psala, přišel na řadu psací stroj. Jde vidět, že jsem ho dlouho nepoužila, protože občas mi nesedí řádky a jak nevidím konec kartičky, občas jsem až moc u kraje. 
 
 
Na této fotce jsem použila bílou kartičku, ale doladila jsem jí žlutou washi páskou z kitu a výsekem. Mimochodem tu knihu ještě nemám přečtenou, jak jsem zhltla první díl, tak s druhým se nějak peru, na horách jsem s tím trochu pohnula a snad překonala pro mě nudnou část. Uvidíme. Nicméně je to kategorie YA literatury, takže to ani negooglete, pokud na tento druh knih nejste. 
 
Poslední detail a naše druhá procházka. Při první jsme došli do vedlejší vesnice, při této jsme se vraceli po silnici. Tímto pádem máme obě polní cesty v našem zapadákově prošlé a budeme se chodit procházet do Prahy, asi. :D. 
 
A tady už celá stránka. Tak co říkáte na sníh a kytky? Žlutá a zelená mi přijde v pohodě. Těším se na vaše projekty.

11 komentářů:

  1. Skvělý počin, ženo, je vidět, že se toho nebojíš a že když se chce, jde vše! Super!

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní! A tleskám za tu aktuálnost!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná stránka, a kupodivu mi ty kytky, se žlutozelenou kombinací, ke sněhu nevadí a vypadá to prostě jinak a ještě k tomu hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná, svěží stránka. Ty to Alčo prostě umíš 👍😃 Pěkné

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá stránka Ali! A dala jsi i ty růžové kytky, super! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už, tak už...ale příště si půjdu dát nějakou tu zimní kolekci, nic se nemá přehánět :D

      Vymazat
  6. I se sněhem vypadají stránky super, je dobře že ses toho nebála a šla do toho, protože to vypadá perfektně. A kytky, ty se hodí vždy a všude ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, kytka je kámoš, né žrádlo...:D (joo vím, že je tam v originálu ryba, ale kytka jde taky použít..:D)

      Vymazat

Pin It button on image hover