pondělí 11. února 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Že si s aktuálním květinovým My life kitem scrapnu další restík z minulého roku, bylo jasné hned od začátku. Konečně si nalepím loňské krojované hody, JUCH!
 

Před 14 lety jsem také chodívala za stárku, teď štafetu přebrala moje sestra, která šla vloni už po páté v řadě. Každý rok má tedy tento hodový víkend čestné místo v albu. 
 
Hody u nás začínají ve čtvrtek pečením koláčů. V pátek odpoledne probíhá stavění máje. Několik let se u nás staví ručně, jen za pomoci žebříků, takže je to vždycky adrenalin, jestli se to chlapům podaří. 
 
Čtvrteční pečení jsem schovala do odklápěcí kapsy ze dvou důvodů. Zaprvé se mi tam nechtěly všechny fotky vejít a zadruhé bylo horko a všechny jsme pekly jen v kalhotkách, tak abychom nebyly tak na ráně :D
 
Kromě skvělé velké abecedy z kitu jsem použila i malou, která je z černobílé kolekce
 
Druhá kapsová stránka je ze sobotního zvaní. Všichni kluci se sejdou u prvního stárka a jdou společně k první stárce, kde mají sraz zase všechny holky. Potom společně pokračují průvodem ke starostce města požádat o povolení konání hodů. Jelikož naše paní starostka bydlí ve vedlejší ulici, měli jsme to jako na dlani. Tady proběhne sólo, všichni se občerství a rozejdou se zvát dům od domu každého ve městě na večerní zábavu. Teď už ale k lepení… 
 
Velká kartička se srdíčkem byla MUST HAVE do alba, takže jsem kvůli ní přizpůsobila celou stránku a jen kvůli ní jsem vybrala tento design kapsy. Přidala jsem ještě vellum pod nápis a šňůrku, která alespoň částečně vynahradila absenci vyšívání. Šňůrku jsem ještě použila i vedle do visačky.
 
,,Sukně na vzduchu“ - to jsem prostě musela. Rozstříhala jsem tedy další malou kartičku a doplnila ji ještě abecedou a samolepícím proužkem. Zelený štítek už jsem neměla, ale zbyl mi na výsekovém aršíku jeho okraj, takže jsem ho vystřihla a použila jako rámeček journalingu
 
A jelikož se mi tento kit opravdu moc hodil k tématu hodů, nalepila jsem ještě i velkou stránku. Použila jsem na ni jen jednu velkou 6x4 kartičku, kterou jsem na Big shotu naporcovala na kolečka. 
 
Na bílou strukturovanou čtvrtku jsem velkým štětcem nacákala vodovky. Snažila jsem se alespoň trochu držet odstínů, které jsou na kartičce. Potom jsem ručně vyšila další kolečka a také trasu letu malé včeličky z extra samolepek. Pak přišlo na řadu skládání všech koleček. Zdobila jsem výseky z kitu a použila jsem také ta skvělá vellumová srdíčka, která se hodí opravdu do jakéhokoliv projektu! 
 
Letos půjde ségra za první stárku, to je celkem veliká sláva, takže slibuju, že se s vámi potom podělím o nějaké album, které jí určitě na památku nalepím. Čí sú hode? Naše!

14 komentářů:

  1. To je fakt pecka. I ten popis zvyku, díky za něj :) Zase jsem se přiučily bezva fízlům, velum pod napis vypadá na barevné samolepce nádherně. A lízátková stránka je úžasná, perfekntě vyladěná. Aneta M.

    OdpovědětVymazat
  2. Peti 😍😍😍 Jsi hračička, máš to nádherné! 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné to máš👍 a nejlepší je ta včelka😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Lei, ona jak je maličká tak tomu dodává ještě víc roztomilosti :)

      Vymazat
  4. Peti mas to nadherne😍 A mna strasne bavia aj tie foklorne detaily v clanku. Normalne by som si to dosla kuknut aj nazivo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) no můžeme se domluvit a přijedete se podívat, není problém :D

      Vymazat
  5. Moc hezké, Peti. A tu včelku v tvém podání úplně žeru :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt úžasné a parádně vyladěné! 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Ta velka stranka je taaak krasna! Vseho je tam tak akorat a krasne rozmistene!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :-* jsem se bála, aby tam toho nebylo až moc málo, ale nechtěla jsem to přeplácat ;-)

      Vymazat

Pin It button on image hover