úterý 5. února 2019

MY LIFE KIT projekty - skládané minialbum / IVA


Moc vás zdravím v novém měsíci a mám pro vás další inspiraci z My life kitu a doplňkové kolekce. Holky zvládly nalepit s tímto kitem i nějaké stránky do svých alb: Peťa tady, Katka zde a Alča tu a smekám před nimi hodně hluboko. Já jsme si to opět trošku zaonačila a ukážu vám, jak jsem si z ní vyrobila jednoduché skládací minialbum. Inspiraci jsem viděla u Paige Taylor Evans.


Určitě všichny znáte ty různé filtry na IG a FB a jeden den jsme se nudili a pár fotek takhle “vyblejskli”. Určitě poputují i do PLka, ale líbily se mi, tak jsem si z legrace vytvořila i tohle minialbum.


Výroba je velice jednoduchá. Vzala jsem si bílý 12” papír a seřízla jsme si ho na rozměr 12”x 9”. Pak jsem si papír narýhovala na 12 čtverců o rozměru 3”x 3”. Skalpelem jsem si pak nařízla papír 1,5” od levého okraje a skončila zase 1,5” od pravého okraje. Narýhované části poskládala a bylo hotovo….pro jistotu jsem vám to nakreslila, protože moje vyjadřovací schopnosti jsou velmi omezené :-)



Kromě My life kitu jsem použila i nějaké papíry a ozdoby z workshopové kolekce, na desky jsem totiž potřebovala větší rozměr papíru, tak jsem si vybrala papír Sprinkled. Než jsem ho nalepila na korpus alba, tak jsem tam vložila ještě stužku, abych to mohla zavázat a nerozkládalo se. Na titulku jsem si vybrala nápis “moje štěstí” a kolem dokola různě nalepila vyřazaná kolečka různých velikostí z kartiček z My life kitu a na ty větší jsem ještě použila výřezy z workshopové kolekce. Štítky jsou od Heidi Swapp z kolekce Emerson Lane (v e-shopu je vyfocená pouze přední strana samolepek, ale druhá strana je plná štítků)


A takto vypadá moje album rozložené. Stačí si jen rozmyslet, jak rozmístit fotky a kde ozdoby. Kreativitě se meze nekladou :-)






Samozřejmě se dají vymyslet i nějaké interaktivní prvky, třeba kapsičky a nebo harmoniku, kterou jsem použila já.


Tu jsem si vyrobila opět z papíru z kolekce Shine on od AT, který byl ve worksopovém balíčku, ale na e-shopu už jsme ho nedohledala. Aby se mi nerozdělávala, vyrobila jsem si “ozdobnou “ sponku, kdy jsem na klasickou kancelářskou sponku přilepila tavnou pistolí epoxy samolepku z jarního My life kitu, barevně se mi tam hodila a jiné ozdobné sponky nevlastním :-)



Mám ráda tyhle minialba, už proto že jsou celkem rychle vytvořená, dají se použít jako milý dárek a taky proto, že bývají součástí různých workshopů. To mi připomíná, že už se nemůžu dočkat jarního WS. Doufám, že si pro sebe stihnu ukořistit místo a jsem celá napjatá, kdo letos přijede.
 
Jsem zvědavá, co z tohoto svěžího kitu vyrobíte vy. Zatím jsem toho moc v naší facebookové galerii neviděla :-( Tak šup šup lepit a tvoření zdar :-)
 
Iva

10 komentářů:

  1. tento typ minialba se mi také moc líbí, už několikrát jsem si říkala, že ho musím vyrobit. Tak zase se v rodině blíží období narozenin, tak ho možná pro někoho vyrobím.
    Mám totiž letos trošku dilema, jak uchopím již mé 3. PL album. Mám pocit, že se všechno strašně opakuje a každý týden v roce děláme to stejné :) Ale zase se mi líbí, když můžu porovnat 2 stejné týdny v různých letech a zjistím, jaké bylo počasí apod. Tak stále váhám. Děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle fotky děláme taky rádi :-D super minialbíčko, musím vyzkoušet toto skládání ;-) na čtvrtek mám taky jedno připravené :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, to je krasa! Ta obalka je uplne super vymyslena. Ja som si este v lete kupila od Paige cut file na tento album, aj som si vyrezala ten zaklad na plotri a tym to asi tak skoncilo🙈😂 Ale mam teraz slinu tento projekt dokoncit😍

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné tvoření😀 Já jsem si takovou stránku riskla vytvořit i v dovolenkovém TN deníčku.

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi, z toho albíčka čiší štěstí - máš ho nádherné. Tyhle "náladovky" se musí dělat krásně. ;) Musím to zkusit ... díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  6. Super. Myslím ze som raz niečo také robila, ale tvoje skladanie je krajšie a ta obálka je bomba. Diky za inšpiráciu ❤️

    OdpovědětVymazat
  7. To je superbožíííí!!! ❤️ ❤️ ❤️

    OdpovědětVymazat
  8. Ivi to nemá chybu. Super inspiracia. Páči sa mi ze je ten základ z jednej stvrtky. A ze to neni nejak extra komplikovane. Asi sa nechám inšpirovať
    😉👌

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, moc dekuji za mile komenty, konečně jsem zprovoznila aspoň na tabletu svůj google účet a mužů komentovat pod svým e-mailem.Tak moc dekuji ❤️💋

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý nápad. Díky za inspiraci, zrovna jsem něco takového hledala. Ten kit k těm fotkám parádně sedne.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover