úterý 15. prosince 2020

Album na kroužku z kitu / ANNIE

 Kit Až na severní pól

Krásné úterý všem! V neděli jsme zapálili už třetí adventní svíčku a Vánoce se rychle blíží. Je čas na výrobu posledních dárečků pro rodinu a známé. No, a když máš toho blízkého člověka až v Anglii, je to opravdu za pět minut dvanáct.


Dneska to bude opravdu rychlovka, nehledej žádné super vychytávky. Chtěla jsem jen poslat naší „anglické babičce“ pár fotek dětí a dát tomu trošku formu. Na pomoc jsem si vzala nádherný prosincový kit Až na Severní pól a taky minialbum, které mají holky nově na e-shopu. Jak si s ním krásně vyhráli Adel a Peťa, se můžeš podívat tady nebo tu.

Album jsem doplnila anglickými nápisy a kartičkami. Tentokrát musela jít holt čeština stranou, až teda na přední stranu, na kterou jsem účelně vybrala krásný výsek z kitu Veselé Vánoce.

Zdobila jsem minimálně.


Jako podklad jsem použila buď papír z kitu nebo bílou čtvrtku.

Pro ozvláštnění jsem doplnila pár výseků ze starší vánoční kolekce od My Mind´s Eye.


Jak říkám, bylo to opravdu narychlo, neměla jsem ani vybrané fotky a jak naschvál jsem žádné zimní nebo vánoční nemohla najít. Tak jsem holt sáhla i po těch z podzimu a musím říct, že to nakonec nevypadá špatně.

I když se říká dvakrát měř a jednou řež že a mě se podařila školácká chyba a nevím proč, jsem lepila fotky, tak , že ve výsledku byly při otáčení některé vzhůru nohama… božeee. Snad se to ztratí a lajk nic nepozná.


Nakonec jsem přeci jen našla pár fotek z minulých Vánoc


Ještě připsat přání a vložit do balíčku spolu s domácí marmeládou, pečeným čajem a medem. Jo a ještě nesmím zapomenout přibalit obrázky od Zuzanky. Bev bude mít radost a snad jí balíček do Vánoc stihne dojít. Známe se už 12 let, od dob kdy si mého muže vzala pod svá ochranná křídla tenkrát na starosti, coby nováčka v jedné firmě v Anglii. Tento rok poprvé nemohla přiletět, tak alespoň malá náplast. Já doufám, pokud ona ne, tak příští rok se vypravíme my za ní. Covid necovid.

Video

Přeji Ti kouzelné Vánoce naplněné radostí, láskou a smíchem s těmi, které máš ráda!!!

Annie

4 komentáře:

  1. Máš to krásne. nadherny darcek , ktorý potesi kazdeho. o to viac, ak je to srdcu blizka osoba ♥ a suhlasim. buduci rok covid-necovid vianoce na plazi s drinkom v ruke ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Album je nádherné, ale zaujaly mě i fotky v albu. Jsou krásné, milé.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, to je nádherný dárek, babi bude mít určitě velkou radost 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný dárek a moc hezké fotky ❤️😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover