sobota 1. května 2021

Mezinárodní den scrapbookingu 2021 - ZE DNA ŠUPLÍKU!

Říkaly jsme si, že jsme si na holky už dlouho nevymyslely nějakou kruťárnu. Poslední dobou jsme na ně byly příliš hodné a bylo třeba, aby nevyšly ze cviku! Domluvily jsme se, že si děvčata nachystají hromádku, sadičku na tvoření, z toho (pro ně) nejhoršího materiálu, co doma najdou... A PAK TO POŠLOU DÁL. Jenže ouha. Od samého začátku jsme věděly, že balíčku nikam nepojedou a děvčata budou tvořit z toho, co si připravily! Musely jsme mít ale jistotu, že už nebude cesty zpět, a tak jsme je nechaly vyfotit své BALÍČKY HRŮZY, a až pak jsme jim oznámily, co že se bude dít. No co vám budu povídat - rády nebyly!

Chtěly jsme jim tvoření aspoň trošku ulehčit, a tak jsme použily do zadání ještě sketch od Jani S. S takovou nádherou se prostě lepí samo.

... a teď trochu zákulisní srandy, aneb reakce na oznámení, že si balíček nechávají.









Naše děvčata jsou ale extrémně šikovná a jak uvidíte, tak se nevzdala a vyrobila všechnu tuhle nádheru! No my jsme jim věřily. A tady máte výsledky.

ALENA

Nečekaně čekaně, tak nějak by se dala tahle challenge nazvat. Holky šéfky jako každý rok, přijdou s něčím, co my (ne)musíme udělat pro MSD. Vždycky očekáváme ne nic jednoduchého. Nebylo tomu letos jinak. Vytvoř balíček hrůzy a ten pošleš jiné člence a ta z něj bude tvořit, nejdřív ho ale vyfoť a hoď do komentářů.  Easy peasy, starých scrap krámů máme doma každá plno...jenže...už tehdy jsme tak nějak tušily kulišárnu. U holek nikdy není nic, tak jak se na první pohled zdá. A první s tím přišla Jani B., že nám ty balíčky určitě zůstanou a budeme z nich tvořit samy. No hele jako dobrý je, že u mě se moc oranžových papírů nenajde a tak i můj balíček byl v celku "v pohodě". Nebýt 100% krutá se tentokrát vyplatilo. 

Možná si říkáš, kde jsem vzala tu podkladovou čtvrtku, tak ona tam opravdu je, jen je na fotce z druhé strany.  Když jsem viděla donuty, bylo jasné, že to bude taková asociace na rostoucí těhu břicho a chutě, ale evidentně tenhle vtípek přišel vtipný jen mně, protože když jsem to ukázala příteli, tak nehnul brvou... Asi mají těhotný nějaký jiný smysl pro humor. 

Ale lepení byla to sranda! Těším se na další výzvu...mě už nic nepřekvapí a nerozhází.



PETRA

Holky šéfky si na nás nachystaly pěknou boudu! „Byla jsem zbytečně moc krutá!!!“říkala jsem si, když jsem se potila nad svojí stránkou. Nachystaný materiál (některé kousky) není až tak hrozný, ale dohromady to vůbec neladilo. Sáhla jsem po nejmíň šíleném papíru z balíčku – po tom s motýly. Původní plán byl, použít jej z druhé strany, která je hořčicově žlutá, s tím už by se pracovat dalo… Nebyla by to ale až taková výzva, takže jsem se hecla a otočila papír zpět na motýlí stranu. Celý papír, tak jak byl, jsem použít nechtěla, takže jsem začala s vystřihováním. Uběhlo čtvrt století, než jsem ty okřídlené hmyzáky poskládala do finální podoby… Jo a taky by mě nikdy nenapadlo, že bych z motýlích křídel vyřezávala roští na Big Shotu… No, jsem zvědavá, čeho všeho se ještě při spolupráci s Papero Amo dočkám! Užijte si dnešní den!



MIRKA

Rozkaz zněl jasně. Namixovat balíček z materiálu, který už rozhodně nemáme v úmyslu použít. Poklady, které nám hnijou v šuplíku už několik let má doma asi každá scraperka. Jestli některé holky z DT tušily, co se na nás chystá, tak já to teda netušila ani zbla a ve své naivitě  zalovila v tašce, kde mám vyřazené věci nachystané pro děti do školy a připravila ,,krásný" balíček laděný do žlutohnědooranžova. Myslím, že bych s ním vyhrála první cenu. Aspoň podle komentářů holek (prý mi ta jedovka oranžová musela vyžrat šuplík :D) No.. nevyžrala. A stránku se mi s tím taky podařilo slepit a to dokonce v rekordním čase, protože na tento supr ,,kit" se mi moc dlouho koukat nechtělo :) Tady je. Stránku roku s ní sice nevyhraju, ale důležitější je ten pocit, že jsem to dala. A příští rok už si budu fakt dávat bacha... 



ANNIE

Jooo tak tohle bude zase jízda. Letos nás milé šefové pěkně vypekly a řídily se pořekadlem: "Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá!" Já do ní spadla přímo po hlavě a s tím co jsem namixovala, jsem se teda pořádně zapotila. Nejdřív jsem všechno chtěla jen tak plácnout na stránku a jako "no stress" ale nedalo mi to a hecla jsem se.  sbírka papírů LIDL a doplňků ala Kik byl oříšek. Ještě že já tam nakonec přidala tu barevnou abecedu, yes. Šla jsem na to oklikou a vyšila barevnou duhu. Ale do papírů jsem si taky střihla, to joooo a pěkně je navrstvila pod fotku. Nakonec i ty hvězdičky nevypadají zle. Tradaaaa stránka je to skvělá, co říkáš? Naše milé šefky nebojte se nic, jen tak lehce vám  to neprojde...máte se na co těšit.



JANA S.

Když jsem mixovala "balík hrůzy", měla jsem štěstí. Vloni jsem většinu věcí, které neumím použít, prodala, takže jsem nebyla v pokušení dávat do něj extra špeky. I tak jsem ale našla pár drobností, o kterých pochybuji, že bych je někdy využila... bylo mi líto holky, která balík dostane, protože ty věci byly především zcela nekompatibilní! Když nám šéfky odtajnily svůj záměr, docela mě pobavily. Ne, že bych měla pocit, že to bude hračka, ale věděla jsem, že si to užiji. A fakt jo. Ukázalo se sice, že můj "kit" opravdu neladí, ale zachránily to druhé strany čtvrtek a bílá abeceda. Sketch jsem si, jak je mým zvykem, pootočila dle potřeby. Sklenice se hodily barevně a protože jsem kromě kytiček nic lepšího nenašla, vystřihla jsem jich hned několik a staly se hlavním prvkem na stránce. Manžel se mě sice ptal, co jako že mají znázorňovat, ale on tomu prostě nerozumí! Na milost jsem vzala i kamínky, které jinak obvykle nechávám naší malé strace, teď byly ale nejlepší pro roli "smetí". Zkrátka retro od začátku do konce! Zábavnou oslavu našeho dne všem!



LEONA

Na Mezinárodní den scrapbookingu vymyslí holky obvykle nějakou kulišárnu. A letos se předvedly. I když, dlouholeté členky týmu už tušily předem, co se bude dít - já, stále lehce naivní, jsem si říkala, ne, to by neudělaly. Každá z nás si totiž doma poskládala balíček hrůzy (rozuměj, to nejhorší ze svých zásob, to co bychom nepoužily, a leží nám ladem už několik let). A měly jsme ho pak na tvoření odeslat jiné člence týmu. Na FB jsme se balíčky pochlubily a Anička s Pavlínkou nám pak oznámily, že tvořit  si z těch balíčků budeme samy. Paráda! Já jsem se tak těšila, že balíček pošlu do světa (ale nakonec se přece tak stalo). Nedalo se nic dělat a se zatnutými zuby jsem vytvořila stránku, podle úžasného sketche od Jani S. Alespoň jsem si vyzkoušela, že tvořit se dá snad z čehokoliv!



JANA B.

Pár let s Papero amo už mě mnohé naučilo. Jakože nejdřív jsem jim to žrala a udělala balíček z materiálu, který mám vyřazený na prodej. Primárně to ani není taková hrůza, spíš jsou to věci, na které jsem mnoho let nesáhla. A těšila se, že se toho zbavím. Ale pak mě nějak osvítilo a vzpomněla jsem si na jednu minulou akci, kdy jsme naopak šušnily na hromádku ten NEJ materiál, aby nám později holky řekly, že z toho my tvořit nebudeme a pošleme to jinam. Tady se fakt dá čekat všechno, takže konečný verdikt mě tolik nerozházel a nakonec jsem byla nadšená, jak jednoduše se z materiálu tvořilo! Ono opravdu asi jde tvořit z čehokoliv. Když máte ten nejkrásnější sketch a hodící se fotku, jde to samo! A btw, ten scrabble, to je opravdu archivní kousek! Úplný poklad!



IVA

Krásný Mezinárodní den scrapbookingu. Každý rok si tento tvořivý svátek připomínáme nějakou zapeklitou soutěží. Tentokrát nás holky opět pořádně převezly. Nechaly nás nejprve sestavit balíček materiálu, který se nám zdá jako “nejhorší”, s tím, že ho pošleme někomu jinému. No samozřejmě jsem si daly záležet a vybraly to, čeho jsme se chtěly už zbavit a víme, že už to nepoužijeme. Když jsme měly všechny nachystáno, přišlo velké odhalení.....Balíčky s nikam neposílají a musíme z něho tvořit my samy :-D. Jelikož jsem se při výběru celkem rozjela, moje hromádka byla opravdu bohatá a tak jsme měla velký výběr. No a co si budem povídat...velký pomocník a zachránce mi byl Big shot. Když jsem neměla ty vhodné ozdoby, tak jsme si je prostě vyřezala.  Nakonec z té hrůzy vylezla pěkná stránka. Jupíííí. Doufám, že dnešní den oslavíte lepením. Tvoření zdar. P.S. A nezapomeňte také na pusu pod rozkvetlou třešní!




SILVIE

Tyhle fikané úkoly... ty my máme rády. Jako chtěla jsem být za hrdinku a nepoužít ten bilej papír, ale fakt to nešlo. Ta moje kupička byla děsná. A taky dost teda obdivuji vás všechny scrapovací mámy. Měla jsem každý den tak 10 minut času. Vždycky jsem kolem té kupky prošla a a stihla si vypít studený čaj z rána a to bylo tak všechno. Po 14ti dnech mi Johanka věnovala jeden klidný večer a tak ta šílená stránka mohla vzniknout. Použít sýkorku byla nutnost. Byla to fakt nejšílenejsi věc v celém balíčku.A fotka? Poslední foto před odjezdem do porodnice. Pěkný a šílený zároveň. Stejně jako tohle scrapování. 



ADÉLA

Mezinárodní den scrapbookingu je pro papírové milovníky velká událost a v týmu jsme vždy připravené, že nám šéfky nachystají nějaký zapeklitý úkol. Nachystat si hromádku materiálu, který se nám už moc nelíbí a poslat ho vylosované kolegyni...proč ne? A už jsme skládaly všemožné vintage kousky a oranžové papíry. Přiznám se, že mi při tom hromadění v jednu chvíli blikla záchranná kontrolka v hlavě a do balíku jsem přidala i papír s šedou zadní stranou. Naštěstí! Ale jak vidíte u holek, opravdu ze VŠEHO zvládnete udělat krásnou stránku.




A CO SI HOLKY VYMYSLELY NA NÁS?

No samozřejmě, že nám to všechno poslaly! Teda všechno ne, ale jen zbytky, ze kterých ony nic neudělaly. A ještě nám daly do speciálních pytlíčků věci, které MUSÍME použít. Ojojoj. My se ale ničeho nebojíme!

Všechny holky poslaly balíčky naší ANNIE a ta nám je ve středu přinesla do práce. A samozřejmě nás u toho nezapomněla fotit a natáčet. Tady máme fotodokumentaci, a pokud se chceš pobavit i nad videii, máme je v naší facebookové skupině Rodina Papero amo. 


PAVLÍNA

Byla jsem úplně poslední, kdo se k hromádce hrůzy dostal a bylo tam pořád dost fakt super materiálu... ALE. Jsou mezi námi  v DT i tací, kteří si dali nějakou tu podmínku, co se prostě MUSÍ použít! Díky děvčata. Na mě zbyl zeleno-žlutý pták (ptáček se vzhledem k rozměru nedá napsat), růžová vlnovka a zlaté hvězdičky. Prostě pohromadě velký špatný! Ptáka jsem vodovkama vyladila do modrozelena. Výrazně mu to prospělo. A byl to asi osud, ale v batohu jsem našla lak na nehty přesně v odstínu té růžové stužky. Tak jsem se zbavila těch zlatých flitrů. Jinak samozřejmě zlatou miluju. Jsem opravdu šťastná, že v povinných ozdobách nebyly ty pivní vršky. Takže opravdu díky děvčata. 


ANIČKA

Z každého balíčku jsme si musely vybrat minimálně jednu věc a tu použít. A navíc ty pytlíčky věcí, které se na stránce prostě musely objevit. Já jsem si dobrovolně vybrala Alčin avokádový papír, který by žádný rozumný člověk za normálních okolností NIKDY nepoužil. A taky to korkový kolečko. A razítko s divnou kytkou. No a ten MOTÝL. Obr motýl od Petry. Proboha. Ale všechno tam je, do poslednáho kousku a líbí se mi to. Tvoření je zázrak. Díky holky za parádní výzvu. A za čokoládky! 

13 komentářů:

  1. Rvu si vlasy, jaká jsem na vás byla hodná a ty zátky nešly do "nutno použít" kategorie!!! 😂 Jinak tenhle článek musí přesvědčit každého, že se dá tvořit ze všeho (Teda kromě zatek) ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Wow. Tolik krásy jste z těch "hrůz" vytvořily. Prostě design tým snů. Trochu se ale bojím, jaká bude challenge. 😂🤣

    OdpovědětVymazat
  3. Teda holky, já smekám! Popraly jste se s tím skvěle a vytvořily nádherné stránky. Úplně jsem žasla, co jste z těch hrozivě vypadajících balíčků vytvořily :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako lak na nehty joo? Hmm ukládám si🤣 Ženy popraly jste se s tím z grácií😎 jste skvělé😘

    OdpovědětVymazat
  5. Mě přijde vtipný, ze většinu mých zásob tvoří ty “hrozný” balíčky 🤣

    OdpovědětVymazat
  6. Uzasne stranky! Keby ste nepovedali, ze ste tvorili z balickov "hrozy", tak by mi to fakt ani nenapadlo. Raz darmo... Vidno, ze to viete! Mimochodom, tieto vase DT challenge clanky jednoducho milujem! 💜

    OdpovědětVymazat
  7. Holky ja si myslím ze Vy sa fakt ničoho lem tak nezlaknete. Výzva paradna, ale tie výtvory z toho? Fakt klobúk dole aké super stranky ste vytvorili. Každá ste majsterkou v obore scrapbooking ❤️😘

    OdpovědětVymazat
  8. Dámy popraly jste se s výzvou úžasně, jedná stránka lepší než druhá. A po pravdě řečeno, některé balíčky mi nepřijdou až tak hrozné 😃😉

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda, jste nejlepší, rozjasnily jste mi den! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Dámy, jste kouzelnice! Tleskám, krása! 🙂

    OdpovědětVymazat
  11. Dámy, jste kouzelnice! Tleskám, krása! 🙂

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, jste úžasný! U pročítání článků jsem se parádně pobavila a zasmála ❤ Díky, že jste 😘

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem se fakt článkem pobavila a jste scrapp hvězdy tvoření ...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover