pátek 14. května 2021

Obal na čokoládu / ADÉLA

 Kit Venku / květen 2021

Při listování každým novým kitem mě vždycky zajímá, jaké citáty a milé věty pro nás Lucka nebo Silvi vybraly. Je to takové milé pohlazení a v albech i TN denících úžasně doplní vaše zážitky a myšlenky. Občas mě zastaví, připomenou mi pěkné chvíle nebo drobnosti, na které občas zapomínáme. Chránit planetu je potřeba a chránit čokoládu taky! U nás doma rozhodně!


Bylo mi hned jasné, že tuto kartičku chci použít na zabalení tabulky čokolády. Ta se u nás doma většinou moc dlouho neohřeje. Tedy krom této vysokoprocentní, na tu mi nikdo nechodí a já si ji dávám jen výjimečně.

Naměřila jsem si tabulku čokolády a naskicovala tvar krabičky. Tužky prokreativní holky jsou na tuhle prácičku ideální. Ale i tak doporučuju nepospíchat a promyslet, jak ji pak budete chtít složit, otevírat atd. Vlastní zkušenost, samozřejmě jsem si ji napoprvé uřízla špatně. Taky myslete na to, jaký má papír vzor, aby byl orientovaný tak, jak si přejete. Já jsem sáhla do zásob a vybrala zvířátkový od Les Ateliers de Karine.

Dovnitř jsem přidala další krásnou kartičku z kitu.

Kolečko se zeměkoulí jsem podlepila svou nekonečnou pěnovou páskou a nelepila na papírovou manžetu, která udrží krabičku pěkně zavřenou.

Máte už tento něžný kit doma? A máte v něm nějakou oblíbenou kartičku nebo motiv?

♡ 
Adéla

2 komentáře:

  1. Dostat takovýhle balíček by chtěl stopro každý 🤗 čokoláda mňam, ale čokoláda zabalená v scrap výtvoru 😍 tak to je stonasobne potěšení ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Bych si jí možná ani nevybalila... 😊😍❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover