pátek 15. dubna 2022

Sada na kreativní tvoření fotoalba POJĎME VEN / ADÉLA a MIRKA

  kit Pojďme ven / duben 2021

ADÉLA

Velikonoční přání na poslední chvíli? S jarním kartičkovým kitem to bude otázka několika minut. Výseky vajíček i zajíčků, pěnová lepící páska, provázky v krásných barvách a úspěch je zaručen :) 





MIRKA

Co s kartičkovým kitem? No přece kapsičkovou stránku ;) I když s kartičkami jde vykouzlit i nádherná velká stránka, jak jste už mohli vidět u holek z DT, nebo i u mě, já se rozhodla doplnit jeden jarní měsíc z roku 2020. Ano, na jednu stránku se mi vešel celý měsíc, protože lockdown, domácí výuka a skoro všechno zavřené, takže fotek tolik nebylo. 

Přemýšlela jsem nad tím, že se mi asi víc líbí, když je kapsičková stránka z jednoho výletu, krásně to ladí. Kdežto moje fotky byly ,,z každého rožka troška”. Nakonec jsem se ale přes to přenesla a prostě to nalepila a snad to nevypadá až tak nesourodě. Kit všechno sjednotí a spojí dohromady, což je vlastně úžasné. 

Už delší dobu si vždy po ukončení měsíce do diáře sepíšu takový souhrn, co všechno se za ten měsíc událo a do alba to pak k danému měsíci přepíši. Tady jsem to schovala pod jednu z kartiček, kterou jsem udělala odklápěcí a vešly se mi tam i další 2 fotky, které nebyly tak moc hezké, ale pro mě důležité a chci je v albu kvůli atmosféře mít. Takže vrchní kartička je krásná a čistá

...pod ni jsem schovala to méně hezké ale neméně důležité. Do kapsy zasunu tu spodní kartičku a druhá zůstane volně viset, aby se dala jednoduše odklopit. Kartičky jsou spojené přehnutým pruhem bílého papíru. 


Výseky jsem podlepila pěnovou páskou a dokonce i všechna srdíčka, která jsem si předtím nalepila na tvrdší bílý papír a vystřihla. Hezky tam teď lítaj v prostoru. 

Ráda bych si z tohoto kitu vyrobila ještě klasickou stránku, ale tuším, že bude i další kapsovka, protože už jsem si připravila na ni kartičky, když jsem se kitem probírala. Jen potřebujeme vyrazit na nějaký výlet. Těším se, co z tohoto kitu vyrobíte vy, určitě nám to nezapomeňte ukázat na sociálních sítích! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover