pátek 8. dubna 2022

První inspirace z kitu / ANNIE a JANA B.

 kit Pojďme ven / duben 2021

ANNIE

Nový měsíc a s ním i nový kit Pojďme ven! Ideální pro tvoření jarních stránek a lepení vzpomínek. Barevná paletka a krásné výseky, hlavně ti králíčci juch. Hned mi naskočil příběh, který nesmí v našem albu chybět.


Na jaru mám nejradši, jak se vše kolem probouzí, a protože jsem holka z vesnice, miluju, jak se dvorky plní kuřátky, kachňátky, no prostě všemi zvířecími miminky. Už od mala jsme se těšili, až se budem moct pomazlit s malými králíčky. No a letos už jsme to u dědy stihli. Takže jsem hned sáhla po dubnovém kitu a slepila jednu stránku.


Jako základ jsem použila bílou čtvrtkučtvrtku ze staršího kitu Sourozenci a samozřejmě kit Pojďme ven. Po dlouhé době jsem trhala papír. Na tuto myšlenku mě přivedla Pavlínka a její stránka, kterou jsem měla možnost vidět u holek v PA, jj. Doplnila jsem nálepkami a výseky z kitu a samozřejmě přidala „králouše“ na pěnovce. Stránka byla za chviličku hotová. Už se těším, až kit použiju na letošní Velikonoce, ty výseky vajíček jsou totiž taky boží.

JANA 

Boží kit! Ta zelená je tak nesmírně osvěžující (a to ji nijak extra jako barvu nemusím). Z kitu jsem hned dala dohromady kapsovou stránku 9x12, fotky jsem už měla přichystané z loňska, dočkaly se. 


Vždycky mě teď ty kapsové stránky úplně překvapí, jak snadné to je. Ale je fakt, že největší morda pro mě vždy byla ta příprava fotek. A když jeden nevymýšlí složitosti, jako třeba šití, tak máte kartičky v kapsách raz dva.


K tomu šití. Prosím vás, to není nutné! Jen když jsem tu stránku poskládala, přišla mi taková ... jednoduchá :D A tak mě napadlo, že by se ten nápis dal vyšít. Ať z té dnešní inspirace něco máte! Šila jsem nití, dvojitou. V některých částech jsou hodně úzká místa, takže tady pozor, ať máte dírky pořád dostatečně daleko od sebe a neslijí se vám dvě v jednu. 


Už se těším, až kit, stejně jako Annie, využiju na letošní Velikonoce! Přeji vám krásný víkend!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover