pondělí 31. října 2022

Dvě dýňové podle sketche, prosím / JANA B.

 Kit Podzimní svět / říjen 2022

Ach, ten podzim! To si tak jeden říká, jak ty letní resty s přicházejícím podzimem dožene a ono ho to zas a znovu semele! Než se jeden otočí, tak je listopad a všude na nás vykukuje vánoční inspirace. Páni, to to zase všechno uteklo! Ale nebojte, já se nedám a na poslední chvíli jsem si do dýní taky střihla!


A protože to je opravdu za pět minut dvanáct, šla jsem cestou nejmenšího odporu a sáhla po ověřeném - tvoření dle sketche je vždy zárukou rychlé a efektivní práce. Nemám pravdu?



Začnu tím aktuálnějším, říjnovým. Ten jsem taky nestihla "lajf" a nakonec to vlastně nevadí. Na sketchích je super, že se k nim můžete vracet kdykoli. A když použijete pokaždé jiný materiál, dostanete nové a originální stránky!


Ta moje stránka je sketchem opravdu volně isnpirovaná, jak na první dobrou jistě vidíte, nepracovala jsem se čtverečky a fotek mám taky víc. Prostě se nebojte tvořit podle sebe. Kdykoli!


Druhá stránka je zase otočená a to jen proto, že jsem neměla fotku na výšku. 


Ten rámeček se mi moc líbil a kdybych dělala velkou stránku, asi bych si ho vyšila. Takhle v sešitku jsem limitovaná, takže došlo na pero a ruku. Hezky se to díky rámečku všechno propojilo. Docela mě překvapilo, jak něco tak jednoduchého může tak hezky vypadat!


No a to je teď ode mě vše! Bohužel i doslova. Nadešel čas přiznat si, že nestíhám, nestačím. Tyhle dvě stránky jsou mým posledním záchvěvem kreativity tady na blogu :) Ale nerada bych dělala za papírem tlustou čáru a vzdát se Papero amo věcí taky neumím. Takže věřím, že až ten správný čas zase přijde, budu vesele lepit dál! Vám všem děkuji za tohle úžasné podporující prostředí, za všechny vaše milé komentáře, za to, že tvoříte a zaznamenáváte vzpomínky! Je to nejvíc! Mějte se moc krásně, užívejte si ještě podzimní tvoření a všechny ty barvy! Vidíme se na instagramu nebo někdy naživo! 

4 komentáře:

  1. Jani, tak chapu… ja jsem se do prace vracela z materske uz 2x a oboje byl smerem k papiru tvrdy naraz. Tak drzim palce, at si to vsechno sedne ❤️ Katka Pospichalka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kati, děkuji Ti moc!! Já pořád doufala, že mě to nesemele, za vzor Jani Sadloňovou, jak ona to hezky dává, ale v týdnu si k tomu sednout mě hlava nenechá a o víkendu zase děti 😂😂 Třeba to zase někdy přijde, sem tam po kouskach. Každopádně děkuji za všechna ta báječná léta s vámi!!

      Vymazat
  2. Ahoj Janičko, ať se Ti daří! I když bude nějakou chvíli tvoření méně, přijde zase něco jiného. Za ty roky tady na PA po Tobě zůstane tolik inspirace, nápadů a krásy... Za mě si myslím, že minimálně půlka žen zkusila ChD jen díky Tobě. Já mám ve své galerii (až někdy...) uložených spoustu Tvých alb a stránek jako vzor. Měj se krásně <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jito, děkuji ti moc!! Ano, ta stopa je nesmazatelna (až mě to někdy děsí 😂😂), tolik krásných společných let!! Budu na všechno ráda vzpomínat a vidíš, u vánočních alb mám teď mega velké resty 😂😂 to asi moc za chválu nestojí 😂 děkuji ti 😘😘😘

      Vymazat

Pin It button on image hover