pondělí 3. října 2022

Bohyně ještě jedou v Letní náladě / PAVLÍNA

Nedávno jsme se snažili spočítat, jak dlouho vlastně kurzujeme ve Zlíně... a je to asi osm let se stejnou partou žen (plus/mínus, občas to nabourá nějaká mateřská a tak). A říkáme jim Bohyně, protože prostě jsou. 


Vždycky vyrobíme něco krásného, fakt hodně se u toho nasmějeme a probereme spoustu takových těch všedních starostí. Je to prostě fajn.  


Scházíme se každý měsíc a je to vždycky tak, že připravím vzor a o víkendu před termínem jim ho ukážu na FB, aby si mohly připravit fotky a naladit se. Někdy samozřejmě nestíhám, tak jim nahodím jenom nápad a pak to dopadne trochu jinak. Ale řekneme si rozměry fotek a jak je upravit. Ke kolekci Letní nálada jsem jim třeba poradila fotky prohnat nějakým jemným filtrem, aby byly trošku retro. No pak přijde Eliška a nemá fotku žádnou! Ale i tak to měla nakonec krásné, protože jí holky nějaké fotky půjčily. No jak říkám, fakt se u toho nasmějeme. 


Varovala jsem je, že budeme hodně stříhat, protože budeme mít hodně ofinek. Na fringe dostaly i odkaz na videonávod, kdyby chtěly předem trénovat. Ale evidentně nechtěly. Bohyně netrénují! Nastříhaly jsme pásky, na zadní straně udělaly linku, jely tenké vlásky. Protože fringe začne vypadat jako fringe až když jsou vlásky opravdu jemné.


Z kolekce jsme použily hodně těch nejmenších štítků s nápisy, které jsme 3D páskou lepily přímo do fotek. Je to taková drobnost, ale velký efekt.


Tak takto my ve Zlíně "kolektujeme" vzpomínky. Už se těším na příště. Vidíme se v říjnu, Bohyně! ...a vám je příště vyfotím v akci. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover