pátek 21. října 2022

Záložky do knížky / MÍŠA

kit Podzimní svět / říjen 2022

Co se vám vybaví, když se řekne záložka do knihy? Mně určitě dětství, kdy záložka byla dárek, kterým jsem často obdarovávala rodinu a kamarády. Byla snadná na výrobu nebo se dala lehce pořídit z kapesného. Bývaly doby, kdy jsem v knihkupectví byla často, ale v poslední době to s tím čtením není žádná sláva a proto, když se řekne záložka, vzpomenu si taky na knihy, které na mém nočním stolku čekají, až je konečně otevřu...a čekají a čekají… 


Tak jsem si řekla, že si zase po letech vyrobím nějakou tu záložku a kdo ví, třeba mě to nakopne k tomu se konečně "rozečíst". 


Zvolila jsem formát magnetických záložek. Určitě jste se s podobnými už setkali. Já si udělala tvar šipky a dozdobila jak jinak než podzimními výseky z říjnového kitu Podzimní svět. K magnetickému zavírání jsem pak použila magnetickou pásku - čtvereček pásky na každou stranu záložky zevnitř postačí. 





Díky tvaru šipky si pak můžete snadno označit i řádek, na kterém jste skončili. Nezapomeňte si ozdobit alespoň vzorovaným papírem i druhou stranu záložky, kartičky z kitu na to poslouží skvěle. 


A to je vše, zase jednou taková rychlovka, protože je mi jasné, že času je zoufale málo, ale Vánoce se blíží a tipů na jednoduché a praktické handmade dárky není nikdy dost. Tak snad jsem vás alespoň trochu inspirovala a budu se těšit zase příště! Míša

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover