úterý 4. října 2022

Podzimní 3D přáníčko / MÍŠA

Kit Čas na čaj / říjen 2022

Čau holky! Máme tady říjen a já samozřejmě stále ujíždím na podzimní vlně, takže mám dnes pro vás další projekt z kitu Čas na čaj. No a protože o víkendu byl světový den cardmakingu, tak to dnes bude přání. Opět super efektní a přitom super jednoduché. Obdarovaný si jej může krásně vystavit třeba na poličku, ale přitom jej nacpete do obyčejné čtvercové obálky. Tak jdeme na to!


NÁVOD:

Na základ přání budete potřebovat libovolný kus tvrdšího papíru, já zvolila obyčejný bílý. Papír si říznete do rozměru 15 cm x 21 cm. Na DELŠÍ straně si následně zleva odměříte a naznačíte: 3,5 cm, 7 cm, 14 cm a 17,5 cm. V těchto bodech si papír narýhujeme, třeba na rýhovací podložce, pokud máte. Pokud nemáte, doporučuji, je to skvělý pomocník a seženete ji třeba zde. Blíže středu papíru pak ohnete dovnitř, blíže okrajům ohnete papír ven a základ máte hotovo. Zbývá už jen můstek, na který potřebujete pruh papíru dlouhý 14 cm.


A zbytek už je jen a jen na vás. Přání můžete dozdobit na milion a jeden způsobů. Já použila tyhle motýly/můry z kitu Čas na čaj a pár vzorovaných papírů z kitu. A toť vše. Rychlovka, která stopro udělá dojem, je na světě. Přání pro obdarovaného vždy píšu doprostřed zezadu, protože vzkaz od srdce musí být. 

Jo a ještě jeden malý tip! Pokud místo 15 cm uděláte základ vysoký 10,5 cm, tak vám vznikne přání, které se vleze do klasické obdelníkové obálky

Věřím, že tenhle typ přáníčka vyzkoušíte, patří totiž určitě k mým oblíbeným. Taky budu ráda, když se svými krásnými výtvory pak pochlubíte, třeba na FB ve skupině RODINA Papero amo nebo na IG s #paperamo. Těším se! Tak tvoření a podzimu zdar! Míša

1 komentář:

  1. návody s přesným postupem a měřením jsou nejlepší ! Díky za něj. Určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover