pondělí 10. října 2022

Vyšívané kytičky / DENISA

Ahoj holky. Přestože tu už pár dní máme úplně nový kit, tak já jsem si vzala do parády jeden ze starších kousků. A je tooo…. Tadááá, kolekce Přišel podzim.


Protože se jedná o MY LIFE KIT, vybrala jsem si tři kartičky a přemýšlela, co dál. A protože je tato sada plná kytiček a větviček, rozhodla jsem se zase vyšívat. Vybrala jsem si modrou barvu. Vlastně tři modré, protože tmavá byla moc tmavá a světlá moc světlá, tak jsem je zkombinovala a vytvořila ombré efekt.

Ještě před samotným vyšíváním jsem na papír udělala oranžové cákance a napadlo mě, že bych ze stejného odstínu mohla udělat i pozadí pro výšivku, aby pod ní vznikla jakoby další vrstva, a také aby výsledná stránka nepůsobila moc modře. Takže jsem udělala větší kaňky a ty pak rozfoukala. Výsledkem bylo něco jako oranžové křoví. Na takto připravený podklad jsem nalepila kus bílé čtvrtky, pod kterou jsem zastrkala pár výseků a samolepek.

Dalším krokem bylo nalepit fotky na kartičky. Z té modré jsem vyřízla okénko, abych nepřišla o tu kytičku. Nakonec jsem kartičky nalepila pomocí pěnové pásky. A stejně tak jsem přilepila nápis podzim, který jsem vzala z papírových výseků. Dlouho jsem si lámala hlavu, jak na stránku propašovat tuhle krásnou abecedu, ale nevyšlo to. Tak třeba příště.

Mějte se všichni moc krásně, venku to vypadá na babí léto, které svádí k tomu vytáhnout foťák a následně vytvořit nějakou podzimní stránku. A kdo ví, třeba také sáhnete po této kolekci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover