čtvrtek 23. listopadu 2023

KOUZELNÉ VÁNOCE a vyřezané stromky / DENISA

Ahoj, všichni. Počasí se škaredí, teploty nám klesají a přestože u mě podzimní tvoření ještě neskončilo, rozhodla jsem se, že si i tak střihnu stránku z nové kolekce Kouzelné Vánoce. A tady je!


Začala jsem tím, že jsem si našla obrázky všelijakých stromečků, které jsem vytiskla a nastříhala tak, aby okolo stromku zůstal nějaký papír. Takto připravený vzor jsem pomocí washi pásky přilepila na bílou čtvrku a začala vyřezávat pomocí vyřezávacího nožíku. Když byl strom vyřezaný, opatrně jsem odstranila washi pásku a celý postup jsem opakovala.


Když byly vše vyřezáno, vybrala jsem si pár barevných papírů a stromečky jsem jimi podlepila. Použila jsem oboustrannou lepící pásku.


Dále už stačilo přidat fotku, další vystřižené stromečky a pár výseků. Celé je to podtržené zlatým nápisem, který jsem si vyrobila pomocí vyřezávacích šablon z kolekce a ze zlaté čtvrtky. A protože se mi horní část stránky zdála prázdná, z francouzských uzlíků jsem vyšila drobný 3D sníh.


A tadááá, je hotovo. Nejnáročnější na celé stránce je určitě to vyřezávání. Tomu se však dá předejít tím, že si zvolíte jednodušší tvar stromečku. A pak už to půjde jako po másle.

Děkuji, že jste dočetli až sem. Přestože se advent pomalu blíží a času na tvoření je méně, budu moc ráda, když stránku vyzkoušíte. Třeba v menším měřítku do December Daily. Pak se nezapomeňte pochlubit :) Mějte se krásně. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

2 komentáře:

  1. Ahoj úžasná stránka.Jen bych ještě brala vysvětlení francouzského uzliku.Stránka se mi bude hodit do adventního albíčka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji, Irenko 🤎 Mám velikou radost, že se stránka objeví ve tvém albu, určitě se potom nezapomeň pochlubit 😊 ten uzlík je jednoduchý - dírkou protáhneš bavlnku, párkrát ji omotáš okolo jehly, vpíchneš znovu do té samé dírky no a ve výsledku by měl vzniknout uzlík 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover